clara sundh
Startsidan Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Oktober (2019)
>>


Raining into your heart, raining your heart into the sea

Idag är det söndagen den andra december. Det innebär att det är årets första advent. Måste säga att det inte är något adventväder ute direkt, men det kommer väl snart förhoppningsvis. Jag är så otroligt sugen på skidor, vinter och snö nu så det är inte sant! Jag har gått omkring jättelänge nu och sörjt över att det inte blir någon skidresa i år, men ack så fel jag hade. Det stod mellan Åre och Idre, men tillsist blev det Idre. Hade hellre åkt till Åre igen, men det kan ju vara kul med något nytt också. Dessutom ligger stugan mitt i backen, så vi kommer inte behöva använda bilen en enda gång. Helt underbart! Jag vill dit, nu, nu, nuuuu! Får hoppas på att snön inte smält bort till påsk bara. Inte för att jag kommer orka vänta så länge på att få åka igen, jag får väl satsa på backen 300m bort. Haha! Aja, alltid något.

Igår var jag på släktkalas hos Malin som har fyllt tretton. Grattis i efterskott mini! Det var mycket trevligt. Vi kollade julkalendern. HAHA! Den har jag inte sett på säkert tre år för dem varit så kassa, men denna verkar faktiskt ha lite julestämning i sig, så kanske man ska fortsätta kolla? Det är ju trots allt tradition, så jag skäms inte det minsta!
Senare under kvällen satte vi på Titanic och jag höll på att få panik. Den är så sjukt bra, vacker helt igenom! Och Leo är galet het! Men vi såg bara halva filmen, sedan åkte jag hem. Skulle träffat Emelie, Ida, Malin, Rickard, Pär och Johan egentligen, men dem var uppe på Donken och jag orkade inte cykla upp ända dit själv i kylan. Åkte hem och satte mig framför Troja istället. Följde Sofie hem genom telefonen också. Det var trevligt.
Nu sitter jag här och väntar på att klockan ska bli två, så att jag kan äta.
Sedan ikväll ska jag, Ida och Jessica gå på revyn. Det blir toppen för dem är bra, bra, braaa <3

We turn away to face the cold, enduring chill, as the day begs the night for mercy love. The sun so bright it leaves no shadows, only scars carved into stone. On the face of earth, the moon is up and over One Tree Hill. We see the sun go down in your eyes.

/c.


2 December 2007  | allt och inget | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Clara Sundh                                             Skaffa en gratis hemsida