Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Oktober (2021)
>>


Julmiddag & pysselkväll

Igår kväll var jag på julmiddag med jobbet. Det var den trevligaste jobbjulmiddagen hittills sen jag började på det här jobbet! Vi var på Kunskapens Hus i Märsta och där bjöds vi på italiensk buffé som var jättegod! Det har varit olika teman på maten varje år. Lite spännande för mig som är kräsen med maten, fast i år fanns det mycket som jag tyckte om. =) Efter maten var det underhållning och i år hade Sigtuna Kommun kostat på oss en ståuppkomiker från Norra Brunn; Ann Westin. Antar att det blev just hon eftersom hon har jobbat inom sjukvården och många av skämten handlade om just det. Hon var i alla fall väldigt rolig och många skratt blev det! Sen fick vi själva stå för underhållningen i form av karaoke. Fina priser skulle delas ut och 1:a priset var två biljetter till musikalen Mamma Mia. Jaha, det var alltså bara till att ge sig på en karaokedebut och det var ganska kul, även om vi valde fel låt.... Om det blir nån fler gång ska jag noga tänka över låtvalet. Jag, Kerstin & Siw gav oss på Bon Jovi-låten "It´s my life", som var alldeles för svår för en sån som mig som INTE kan sjunga! =) Hur gick tävlingen då?? Inte bra! Vi vann inte och vi kom inte 2:a heller! Karin, du hade garanterat vunnit om du hade varit med! =) Du är 1000 gånger bättre på att sjunga än tjejen som vann!!

Kom hem sent inatt och det var ganska segt att jobba idag. Efter jobbet åkte jag, Kerstin & Anette till Väsby Centrum för att köpa pysselmaterial, för ikväll hade vi pysselkväll igen. Köpte även med mat till jobbet som vi åt innan vi började pyssla. Jag hade glömt mina ulltomtar hemma och det var därför jag var tvungen att köpa nåt nytt. Köpte pärlor och har gjort ett halsband. Det var roligare än att göra ulltomtar!

 

5 December 2007  | Blogg | 1 kommentar
oj va mkt kul ni hittar på me erat jobb:=) vi verkar inte ens få nåt julbord iår vi.....Va skoj att även du gilla maten oxå*ler* vet ju va kräsen du é kramiz från oss

Webbplats: http://www.freewebs.com/miogibbe
Skrivet av ulle o mio den 6 December 2007 11:36
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Therese Långdahl                                             Skaffa en gratis hemsida