Sedum Hispanicum
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Maj (2020)
>>


Ibland är det bra att tänka först!

Har idag jobbat med mitt exjobb, rätt duktigt ska jag säga! Skrivit en del om lagar och sånt. Sen blev det lite strul när texten skulle sparas...Som tur var, jag upprepar TUR, hade jag kopierat hela texten till ett annat dokument. Sen stängde jag allt. Men magkänslan sa att "nu blev något galet" så jag öppnade dokumentet igen. Mycket riktigt hade det inte sparats! Bara flyt att jag hade kopierat texten till det andra dokumentet, annars hade en hel sida och en hel dags arbete varit förgäves!

Idag var också sista gången som vi skulle använda den eländiga tvättstugan. Men som vanligt vart det nåt fel = ingen tvättid fanns bokad. *SUCK* Så nu har vi en hejdundrans massa smutstvätt som ska flyttas. Detta eftersom jag medvetet väntat in i det sista för att slippa börja med att tvätta i nya huset. Men den rackarn gick inte!! Bye bye odugliga bokningssystem!!!

Lackade ur när jag kom upp i lägenheten igen så nu ligger all tvätt i en svart sopsäck och där får den stanna tills vidare!

Pratade med försäkringsbolaget idag. De hade ju den stora vänligheten att skicka hem villaförsäkringsräkningen på nätta 4400:- att betala annandag jul. Detta trots att jag kryssat i att jag ville ha månadsbetalning...Men nu har jag fixat så det autogireras varje månad. Dessutom sänkte dom premien med 600:- eftersom vi har bilförsäkring å personförsäkring där också...Det är bara det att vi redan fått rabatten...men nu fick vi den visst igen då. Hoppas bara att dom inte märker det :-D
18 December 2007  | December | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Sedum hispanicum                                             Skaffa en gratis hemsida