Sedum Hispanicum
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Maj (2020)
>>


Inget ont som inte för nåt gott med sig

I morse ringde min kollega Helena för att berätta att hon fått ett annat jobb och slutar om 6 veckor :-( Jättetråkigt!! MEN..detta betyder att jag får tillbaka min tjänst som djurskyddsinspektör efter nyår.*hoppar och skuttar* På eftermiddagen ringde min andra närmsta kollega för att fråga om jag ville jobba med djurskyddet igen (lixom bekräfta det jag och H redan misstänkte). Klart jag vill :-D Väntar nu på att chefen ska ringa och berätta hur anställningsupplägget blir. Hoppas på mer lön så klart, men det är inte troligt!

Har hämtat ett släp idag från kompisar. Ena hjulets broms hade frusit fast men det lossnade när släpet satt på bilen. Sen låste sig båda bromsarna när handbromsen på släpet av oförklarlig anledning drogs åt när bilen rullade. Men tillslut snurrade alla däck som de skulle, nu saknas bara blinkers men bromsljusen funkar...åkte tidigt hemifrån för att hitta bra parkeringsplats när jag kom tillbaka. Vill inte ens tänka tanken att försöka fickparkera med ett släp. Kom hem vid två. Ganska fullt på parkeringen (jobbar folk aldrig???) men hittade en lucka. Svängde in, men det saknades lite manöverutrymme så det slutade med att jag fick koppla loss släpet och parkera det med manuell muskelkraft!

Har köpt nya skor, äntligen! Åkte till Coop av alla stället och hittade ett par bruna vardagsstövlar för 300 :-. Äntligen slipper jag mina sunkiga gamla vinterskor.
19 December 2007  | December | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Sedum hispanicum                                             Skaffa en gratis hemsida