clara sundh
Startsidan Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Oktober (2019)
>>


Something is new, but nothing has changed

Igår var en bra kväll.
Vi hade födelsedagsmiddag för Cissi på Mingan. Vi var typ femton tjejer där eller något. Hur mysigt som helst var det och maten var toppen! Det blev tal, sång, snack och en väldigt massa skratt. Jag skrattade flera gånger så jag trodde att min mage skulle sprängas. Roligast var lätt när jag, Jess och Julia fototrackade Tina och Ida med våra kameror. Hahaha, ler nu när jag tänker tillbaka på det.
Mot slutet av kvällen började jag, Julia och Jess köra Jag Har Aldrig. Då blev det också en hel del skratt. Mina tjejer är bäst. Jag har alltid så förbannat roligt med dem. Jag älskar er högt!

Idag sov jag till halv två. Jag brukar sova länge, men inte länge. Men det var skönt, kändes riktigt bra när jag vaknade faktiskt.
Kom hem från staden för en liten stund sedan. Jag och Marcus var nere en sväng för att inhandla de sista julklapparna. Det var jättetrevligt. Alltid lika skoj att träffa honom.
Nu sitter jag här och väntar på att få skjuts till Klaras lägenhet. Vi är en massa tjejer som ska planera inför nyår och baka julgodis. Ska bli skitskoj! Jag är hungrig, så godiset får bli min middag ikväll. Jag klagar inte alls!

Åh, allt är så bra! Jag har hela tiden så mycket att göra och jag gillar det verkligen. Känner på mig att det här kommer bli ett toppenlov! Fullt med skratt, äventyr och minnen.
Finns väl egentligen bara en sak som tynger ned mig. Jag vill så gärna, något så förbannat gärna! Önskar inget hellre just nu och jag hoppas, ja, jag hoppas varje sekund av varje minut, av hela mitt hjärta.
Men som sagt, jag är inte den som ger upp i första taget. Och det tänker jag inte heller göra den här gången.

further from me..
lost for words..


Merry Christmas! /c.
21 December 2007  | allt och inget | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Clara Sundh                                             Skaffa en gratis hemsida