clara sundh
Startsidan Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Oktober (2019)
>>


fghldkgf,

God alldeles för tidig morgon!
Jag är så djääääävulsk trött! Min hjärna bara skriker efter mer sömn! Vaknade för tretton minuter sedan och jag fick verkligen tvinga mig att gå upp och stänga av alarmet. Det borde vara förbjudet att gå upp så tidigt på lov. Rent ut sagt förbjudet. Menmen, har man ett jobb man måste sköta, så har man.
Gött att jag bara jobbar i tre timmar idag iaf. Har ju så mycket jag måste hinna med idag. Ska julstäda mitt rum och julpyssla med fotoalbumet jag ska göra till farmor i julklapp. Just det sistnämnda lär nog ta sin lilla tid, jag vill att det ska bli riktigt fint. Tänker arbeta med omsooorg.

Igår var också en jättebra kväll! Julbaket hos Klara var toppen verkligen. Jag var den som stod vid spisen hela tiden. Fick hjälp av lite olika folk då och då. Men jag klagar inte. Hade jag inte velat stå där hela kvällen hade jag självklart bytt av med någon, men jag trivdes. Jag vet inte vad som har hänt med mig, men jag har börjat gillat det här med matlagning och bakning på riktigt det senaste. Jag kanske inte är så värdelös på mat ändå? Vem vet, börjar kanske t.o.m. följa i mammas fotspår? ;) Det skulle ju inte vara heeeelt fel så att säga.
Aja, hur som helst så bakade vi knäck, ischoklad och snickerskaka och alla blev överraskande nog jättebra. Klara var som vanligt lika generös och bjöd på drinkar. Jag höll mig dock undan ikväll. Var inte så sugen och dessutom så var min högsta prioration godiset! Haha! Inte för att det var någon partykväll alltså, utan mer lite "chilldrickakväll".

shit, ingen bil! brååååttom
22 December 2007  | allt och inget | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Clara Sundh                                             Skaffa en gratis hemsida