Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Oktober (2021)
>>


Julafton

GOD JUL

önskar vi alla våra vänner!!

 Vad har vi gjort sen sist??

LÖRDAG: Ledig dag. Sovmorgon medans Nicke var på jobbet och fixade med bilen. Sen tog vi en långpromenad med Gunde och hitta nya ställen att gå på. Hann bara testa ena vägen vi hittade. Åkte till Kista för Nicke skulle köpa julklapp till mig. Vi hade tänkt gå på bio också, men orkade inte och hyrde film istället.

SÖNDAG: Jobbade till 12. Det var egentligen min lediga dag, men vi har haft extrem personalbrist senaste tiden och då har vi fått turas om att ta extra pass. Skulle åka hem och städa, men somnade i soffan. Nicke & Gunde var på rådjursjakt. Det var premiär för Gunde att vara med på jakt. Förut var det Malte som fick följa med och nu var det alltså dags för Gunde att ta över. 2 rådjur blev dagens resultat och det 2 andra i jaktlaget som sköt dom. Gunde imponerade tydligen inte alltför mycket. =) Med Gunde får man ha en tumme i ögat och det är husse inte så bra på. Nästa gång Gunde ska med så ska jag också följa med och se hur han beter sig då. Den här gången hade han varit allt annat än lugn och stilla och hade ätit jord, grävt i jorden och letat kottar. Kan tänka mig att husse med noll koll inte gjorde så mycket för att styra upp verksamheten heller.... =)

Städade på eftermiddan efter jag hade vaknat. Lagade middag och åkte sen till Kista igen för att gå på bio. Vi såg "Saw 4" som var lika spännande och bra som dom 3 första Saw-filmerna. När vi kom till bion var det bara vi där och då sa jag till Nicke att om det inte kommer nån mer, så vågar jag inte se filmen. Som tur var kom det drygt 10 pers till. =) Tror att jag blundade ungefär 50% av filmen.

JULAFTON: Jobbade till 16.30 och kom sen hem till dukat bord med julmat. Har öppnat julklappar. TACK mamma & pappa, mormor och Nicke för julklapparna! Nu ska vi ut på en promme med Gunde och sen ska vi spela spel.

Hoppas alla har haft en trevlig julafton!!

24 December 2007  | Blogg | 1 kommentar
Hej och ett stort tack för dom fina julklapparna som vi har fått av er!Hoppas att ni har haft en fin jul.Det känns konstigt att ni inte har varit hemma i år men vi hoppas att ni kommer hem nästa jul och då ska vi ju fira Leifs 60-årsdag också.Vi ser fram emot att ni kommer upp nu i vår.Kram från oss på Lägergatan!
Skrivet av mamma Lena den 25 December 2007 00:03
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Therese Långdahl                                             Skaffa en gratis hemsida