Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Oktober (2021)
>>


Rapport & spansk middag

Vi har varit och fått våran första lektion i rapport. Britt-Marie & Sixten har visat oss hur man börjar med rapportträning. Det var riktigt kul! Nu ska vi försöka hitta tid till att träna vidare hemma. Vi kommer att ha nästa träningsträff hos B-M i januari och förhoppningsvis har vi hunnit träna lite hemma innan dess. Efter rapporten fikade vi och sen var det dags att träna uppletande. Det har ju vi inte tränat nåt, men det gick ganska bra ändå. Vi la bara ut ett föremål till Gunde och det la vi i början av rutan. Han sprang först ganska långt ut som han brukar göra och trodde säkert att det var dummiesar han letade efter. Men sen jobbade han sig tillbaka och hittade till slut föremålet. Jag trodde inte att han skulle bry sig om att plocka upp det, just för att det inte var en dummy, men det var inga problem! Tänk vad fel man kan ha ibland! =) Sen provade vi en annan variant på uppletandeträning också. Träningspasset avslutades med en promenad i skogen.

Igår kväll åkte vi till Kungsholmen för att äta middag med 2 kompisar. Dom har precis flyttat dit, så först kollade vi in deras lägenhet och sen gick vi till restaurangen som låg längst ner i samma hus. Praktiskt att bo inne i stan och ha så nära till restauranger och partyställen!! Vi åt spansk mat och beställde in 8 olika tapas som vi delade på. Väldigt gott!

Dom har köpt en ny bil. Ni vet en sån där liten bil som jag skrev om häromdan. Jag var tvungen att fråga om den var blå och det var den såklart!! =) Berättade då om mina observationer om små bilar, särskilt blå, som inte går fortare än 70 km/h. Åsa har därför lovat att jag ska få åka med i deras bil och så ska hon visa att den minsann går att köra fort med! =)

29 December 2007  | Blogg | 1 kommentar
Blåa faran har nyligen tvingats upp i 120 km/h. Två omkörningar har företagits... Dessutom har patrick monterat sportfjädring på det blå monstret.
Skrivet av Åsa den 23 Januari 2008 13:40
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Therese Långdahl                                             Skaffa en gratis hemsida