Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner Gästbok
Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Oktober (2019)
>>


Internetproblem, mkt sen sist, och du såklart

Ja de är ju absolut inte så att ja på nått sett lagt ner denna blogg, velat göra det eller ens nåt åt de hållet, Utan mitt internet kraschade för tre veckor sedan därav ingen uppdatering, sorrysorrysorry. Jag är ledsen för ja ha haft så himla mkt ja ha vela skriva om men de har ju inte funka. Risken finns att inlägget för dagen blir långt. Vi får se hur långt bak ja minns haha;)

Egentligen vet ja inte ens var ja ska börja, för det känns som att egentligen inte har hänt nånting alls sen sist jag skrev fast de ha ju hänt jättemycket. Men känns kanske som det inte ha hänt så mkt som nån annan än mig skulle kalla hänt nåt hehe aa krångligt sånt där!
Men julafton de hare ju allafall, och den va bra, fast det var ju ingen snö, det var en storstorstor besvikelse! Verkligen uscha:( Mm och på juldagen, kom mina halvsyskon(alla utom jonas som är i Canada) och syrrans barn så klart, min Hulda-Liv fyller snart 1år:) 3januari blir hon mosters stora tjej:D, fick även veta att ja skulle bli faster! Mm janne och Dunja(som gifte sig i sommras) ska få en bebis:) GRATTIS IGEN! Blev ju även utgång på juldagen, den skulle ja kalla sådär, det i stBrorsans Vovve:)ortsett enda som va bra, va ju du då, aa de va bra!(återkommer på den punkten) Julen har flytit på rätt bra iaf, och ja jag är nöjd med de mest utom vädret! Snön hade vare mer än önskvärd, nu vill ja fan inte ha den iaf! Här är iaf en bild från julafton!  
brorsan, mormor och brorsans hund pillis, som agerade ren under julafton:)

Jahapp, vad hände innan jul då? Jaa de va mkt jobb, pust både hemma och på jobbet! Men de va ju trevligt för man får ju lön därefter oxå så:) Mm Fredan innan jul så va vi ut några st, en jäkla lyckad kväll för min del, som förde med sig både de ena och det andra, men även där framför allt du! Det va väl liksom huvudsaken under den kvällen skulle ja säga, kan va för att ja inte minns så mkt mer, inte pga av fyllan utan pga av att ja helst vill minns de i belive. Mja man vet inte men aa fredagen va en bra kväll.

Mjahapp ha ja gått igenom lite bakåt, ska va blicka framåt då? Jag skulle säga helst inte för ja avskyr å kolla framåt, jag känner mig bara mer och mer patetisk ju närmare min 20årsdag ja kommmer, pga av att ja fortfarande inte ha flyttat. Men aa så länge ja inte har råd så ha ja ju inte råd, de måste ja acceptera fast de är jäkla svårt. Men iaf, så ser de närmaste ut att nyår ha ja ingen aning om va ja ska göra på, verkar nästan som de bli en lugn kväll hemma, haha kanske ska bli en ny/gammal upplevelse haha men ja om ingen annan vill hitta på nåt av dom kompisar ja har som inte ha åkt till fjälls ja då kan ja ju liksom inte göra mkt åt det så! Sen jobbar ja natt till veckan, mm mkt trevligt, men inte ska man klaga för de blir fina pengar av det så låter mkt sunt och bra i mina öron tkr jag:) Mjahapp sen då? Jag vet helt ärligt inte, jag hoppas att nånting skoj skulle kunna ta å hända snart, jag känner att ja behöver det nu, för jag tkr de är mkt som börjar bli rätt drygt å tråkigt.

Mhmmm tro om man ska slänga in en låt då? Ja klart ja ska för att inte bryta på traditionerna, plus att ja verkligen tkr den här låten är bra.


Closed off from love
I didn’t need the pain
Once or twice was enough
And it was all in vain
Time starts to pass
Before you know it you’re frozen

But something happened
For the very first time with you
My heart melted to the ground
Found something true
And everyone’s looking round
Thinking I’m going crazy

But I don’t care what they say
I’m in love with you
They try to pull me away
But they don’t know the truth
My heart’s crippled by the vein
That I keep on closing
You cut me open and I

Keep bleeding
Keep, keep bleeding love
I keep bleeding
I keep, keep bleeding love
Keep bleeding
Keep, keep bleeding love
You cut me open

Trying hard not to hear
But they talk so loud
Their piercing sounds fill my ears
Try to fill me with doubt
Yet I know that the goal
Is to keep me from falling

But nothing’s greater
Than the rest that comes with your embrace
And in this world of loneliness
I see your face
Yet everyone around me
Thinks that I’m going crazy, maybe, maybe

But I don’t care what they say
I’m in love with you
They try to pull me away
But they don’t know the truth
My heart’s crippled by the vein
That I keep on closing
You cut me open and I

Keep bleeding
Keep, keep bleeding love


Ska avsluta det här inlägget nu, så det inte bli på toook för långt, måste säga att internet funkar igen känns sjukt bra mktmkt bra!
Vill även tillägga, att Emelie ja kommer sakna dig som fan, du får skynda dig hem juuu, du vet boken väntar, skinksåsen och aa umgås!!!! Have so much fun hun så ses vi när kommer hem!


Så, nu nöjer ja mig för idag, så hoppas ja att ja ska återkomma lite snabbare nästa gång, förhoppningsvis redan imorrn:)

Puss å kram

29 December 2007  | vinter | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Elin Henning                                             Skaffa en gratis hemsida