Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner Gästbok
Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Juli (2019)
>>


Mja

Tjo hoppsan, nu snurrare i huvvet igen:S Mja va ska man säga? Hmm tkr sånt här är svårt, gefan i å vänta å köra hårt bara, eller vänta å se? Ja vettefan. Känner typ såhär justnu eller igen, nej jag skiter i allt sånt här, ja orkar inte. Typ å det känns tungt, för ja menar, aa man vet aldrig va man riskerar å gå miste om, men man vet aldrig hur ont de kan komma att göra heller. Å ja vill aldrig att de ska göra så ont nå mer, aldrig nånsin igen! Mjaaaa, gud känner mig tom, känner mig dum, känner mig som ett stort jävla pucko som inte fattar ett skit. Jag menar först gå å fundera hela dagarna, å undra sen kan de ändå visa sig att de inte ens va värt å grubbla på? Hmm ska ja va helt ärlig, vettefan om det inte är så att ja kommer göra verkligheten av den tanken ännu större än va den redan är och verkligen inte försöka nånting själv. Just nu känns de så!Nu till nåt annat, dagen kanske! Har vare hemma hela dagen, sen va vi å käka middag hos mormor och morfar, kom nyss hem därifrån. Nu väntar en kväll lika innehållslös som den igår, och förmodligen i stil med den imorrn med. Det är nyår imorrn och för mig verkar det bli en hemma nyår för första gången på ett ex antal år, känns ju jäkla tungt på nå vis. Min bästaste emelie kommer inte hem fören om en vecka, och ja hmm, verkar inte bli så mkt mer umgås än nån annan vecka, möjligen maria på torsdag, förhoppningsvis för min del för just nu mår ja lite knas i huvve igen. Hon är bra å prata med då, hon är så jäkla, neutral på nå vis, klok eller va man ska säga. Plus att hon är jävligt rolig på alla sätt å vis!

Min Kissebebis Hilding. Han jagar vovven och spanar ut genom fönstret sammtidigt;)


Jahapp till nåt roligare för min egen del då, haha jag har lyckats med motsatsen till va alla andra brukar göra över jul hehe, hoppas ja lyckas håll i den trenden å ta mig tillbaka till mitt mål, då vore jag nöjd:D Mmm för just nu är ja det inte.


Nu ska ja tacka så mkt för mig, åter kommer möjligen senare ikväll av orsaken att ja förmodligen ha så jävla tråkigt att ja fördriver min tid här.


Adjö!


BTW: Ni av er som läser å sitter å funderar på va ja menar, sluta fundera på de, för de är garanterat inte de ni tror, min vänner vet förmodligen de mesta, men ni som inte tillhör den skaran och sitter å gissar sluta med de, fråga om ni är nyfiken. Jag hatar skitsnack nämligen!

30 December 2007  | vinter | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Elin Henning                                             Skaffa en gratis hemsida