Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner Gästbok
Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Oktober (2019)
>>


Nytt år

Okej, idag är alltså sista dagen på 2007, rimligtvis blir det alltså 2008 imorgon. Och vad ser ja med de nya året då? ser ja att jag kanske kommer lyckas flytta, ser jag att jag kanske kommer bli kär, att ja kanske får ett nytt jobb eller nånting åt det hålet? Mjaa hoppas kan man ju alltid göra, men jag ser facktist ingenting alls, jag ser min 20års dag och min utlandsresa som det enda under ett helt år. Jag ser ingenting som kommer bli bättre å heller förmodligen inte bli sämre. Å det stör mig, jag har två saker å se fram emot på ett helt jävla år. Det känns sådär!


För att citera min kära mor, och även en till som gått med i klubben, alltså min pappa, "elin, känner du inte att du börjar längta efter barn nu, kanske en kille och en bebis?" Hmm helt ärligt är ja less på den fråga nu, jäkligt less. Jag ser att många i härnösands lilla stad tycker barn är det största som kan hända, det dom längtar efter mest av allt. Men jag personligen ser det inte så, min största dröm har alltid varit att få gifta mig, det är det som är mitt mål känns de som. Att få barn, hmm just nu känner jag absolut inget sug efter en bebis, jag älskar syrrans barn tkr om små barn osv. Men personligen längtar jag inte efter en bebis. När jag säger det skrattar folk åt mig, typ haha skojar du eller. Och nej det gör ja inte. Självklart lär ja vilja ha barn förr eller senare men inte nu inte i en snar framtid. Som de känns nu somsagt. Så det här med brölopp är en mkt större dröm för mig, men inget heller som jag går å längtar efter precis. Jag vet inte, kanske är jag trist, tråkig eller nåt. Men jaa, kan ju va så att ja känner att inget av varken brölopp eller bebis kommer ske inom dom närmsta åren så de är därför jag inte längtar efter det. Men jag tror inte de för bebis sa jag redan när ja va 16 tre år sedan alltså att ja inte vill ha på flera år till. Å den åsikten har inte ändrats, att gifta sig känns så mkt större för min del. Men ja, det är inget heller som jag ser det, kommer att ske inom en snar framtid.

Okej hur har mitt år varit då egentligen om ja tänker efter? Jaa det har varit förvånansvärt bra, fast nästan ingenting har blivit som jag tänkt det. Men jaa en helt galet kul sommar, tack Maria för det. En bror som gifte sig, som för övrigt ska få en bebis under 2008. En höst med mkt roliga saker, mktmktmkt shopping, mkt som har hänt som har gjort att ja insett,igen, att ja inte är så liten(inuti)som jag tror,och som säkert många andra tror med. Jag har bevisat för mig själv igen att jag är mkt starkare än vad jag trodde. Mm det är iaf positivt. Vissa saker med 2007 känns naturligtvis tunga, men inte de som folk säkert tror utan helt andra saker. Men ändå ser ja inte bara ett mörkt år försvinna, utan ett rätt så okej år att lägga bakom sig. Det känns konstigt att de här året tar slut om några timmar, för i mina ögon började de nyss, de va nyss vår sommar höst jaa å vinter ha inte ens börjat än. Men jag längtar till den 31/1 då jag blir 20år, och den 2februari då det ska firas. Det är någonting jag verkligen ser fram emot. Sen kanske dehär året för med sig nånting annat oxå, förhoppningsvis om inte en allt för lång framtid isf. Men somsagt jag ska inte lyfta ett finger för de, så ja får se vad som händer. Jag hoppas allafall på ett mkt bättre musikår under 2008. 2007 startade ganska bra, men de planade rätt snart ut å de blev inte så mkt mer med det hela, så ja får hoppas att de kommer mer bra musik i år:)

Mmm nu äre snart middag, med familjen som idag består av fyra hundar två katter och mamma pappa, å min familjs bästa vän Gunnvall:) Sen ska ja förhoppningsvis umgås med sara, men man vet aldrig. Annars blir den en lugn å stillsam kväll. Det visar sig!

Ska man väl passa på att önska alla ett gott nytt år oxå, så jag gör det nu. Tack alla mina vänner som har gjort mitt år bra, tack min familj, min älskade bror simon, min otroliga storasyster nämner jag särskilt, för dom gör alltid mitt liv bättre när jag umgås med dom:) Aa nu ska jag tack för mig, för denna kväll, så ses vi igen under 2008.

Puss kram och Gott Nytt År!


BTW: Could It Be You?

31 December 2007  | vinter | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Elin Henning                                             Skaffa en gratis hemsida