Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner Gästbok
Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Oktober (2019)
>>


Gonatt å gomorron!

Jahapp, igår alltså torsdag så umgicks jag med maria, mm det va veryvery nice:D Vi shoppade lite, jag köpte födelsedagspresent till Hulda-Liv som blev 1år igår:) hehe mm just det Maria:P Sen fikades de lite, softade lite! Det var trevligt:)
Sen vid 6 åkte jag till E:On arena för att se timrå vinna över luleå med 4-2. Kändes bra:) Mm blir ju smärre hysterisk mellan varven på matcherna, men de skulle ja aldrig erkänna. Att ja är en sån som gapar å skricker, lalalalalalaaa nehee inte jag inte. Joo jag gör ju facktist de, damn men aa blev inte allt för mkt igår dock, va en helt okej nivå på matchen:) Mhmm sen då?

Ja när matchen var slut åkte jag och jobbade, började alltså 22:00 och slutade 06:00 imorse. Ljuvligt:) Haha bästa är att ja inte kommer hem fören vi 7heller eftersom jag jobbar i svall, ännu bättre! Klockan halv 1 väckte min kära mor mig, mjaa okej de är bra för annars somnar ja aldrig ikväll å ja vill inte vända på nå dygn, ha nog med sömnproblem som det är.

Happ helgen då? Ingenting som de ser ut nu, men man kan la hoppas att de är nån av tjejorna som är på att umgås, vore nice, inte bara sitta hemma hela helgen? annars är ju andra välkommna med förslag, ja är inte den som är den!

Nu då? Trött som ett aaaaas, men ja det ska la gå å ändå. Jag skulle gärna hitta på nåt ikväll med, hehe man blir ju alltid piggare av att umgås å göra nå skoj:)
Det blir pizza idag iaf, låter helt okej tkr jag. Inte underbart som ja vanligtvis brukar tka, hmm knas dedär, har ja börjat släppa mitt onyttigamat begär? Näee tillfällig formsvacka bara:P


Snart kommer emelie hem:) Då blir ja glad, blir svall till veckan med henne, om ja nu är ledig nåndag. Sånt som visar sig med:)

nästa helg blire utgång mkt bra, Tre av mina vänner fyller 20nästa vecka så det ska firas:) Trevligt!

Jag har en aning ångest oxå, min söta fina rara lilla kissebebis Hilding ha hittat på massa dumma saker dom senaste dagarna, men idag slog han alla rekord!
Jag var alltså inne i köket, hör ett oroväckande krasch från vardagsrummet. Hmm går dit. Vad ser jag? Joo en kristallgrej(oljelampa handblåst av nån konstnär) som mamma fick i present av pappa, sån bröloppsdagsgrej förra året. Den ligger numera uppsopad i en hög i miljoner bitar, själva lampan är rätt intakt men foten handtaget ja demesta som får den att stå osv är numera i en miljon bitar. Känns inte bra, känns som två personer kommer bli arg. Jaja fårse närom kommer hem, jag längtar inte tills det iaf.


Nu ska ja göra nåt annat, tror de blir till å kika på tv om ett tag sen tvätta! Kul va?


Puss Hej


BTW: Jason Mraz - Melt With You
Ill stop the world and melt with you

4 Januari 2008  | vinter | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Elin Henning                                             Skaffa en gratis hemsida