Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Juli (2020)
>>


Små & stora händelser 2007

JANUARI

Jag skaffar blogg. Vi köper hus, eller rättare sagt en sommarstuga. Flyttar från 60 kvm till 40 kvm. Litet, men det funkar! Compact living, here we come! Hela månaden präglas av flyttlådor, bära saker, bära ved, besök på IKEA. Våra akvariefiskar får också flytta eftersom dom inte får plats hos oss. Dom har turen att få flytta från 40 liter till 400 liter. No more compact living! =)

FEBRUARI

Mera bära ved, packa upp flyttlådor, IKEA, ingen TV, ingen telefon, inget internet, mulltoa. Jag & Gunde lämnar flyttstöket ett tag och åker till Värmland för att hälsa på Ulle & Mio. Drar igång med våran lydnadsträning och får hjälp av Ulle & Heidi Billkvam. Full fest både på träningsplanen och på krogen! Snubbeldricka och Blue Moon Bar är ingen bra kombination = gå vilse.... Våra djur (förutom hundarna) fick flytta tillbaka till lägenheten eftersom det var för kallt i huset. Vi åkte upp till norrland för att fira Jimmys 30-års dag med en rolig maskeradfest. Flyttstädning av lägenheten. Möte med arkitekten och fick en planritning på huset. Malte blir Årets Viltspårsflat 2006 och får vandringspriset "I Buffs Spår".

 

MARS

Fortsatt flyttstädning. Den blev väldigt utdragen eftersom vi hade kvar lägenheten till sista mars. Frida från Halmstad på besök i Sthlm. Melodifestivalen. Discobowling med jobbet. Vi åkte till FRK:s årsmöte i Eskilstuna för att hämta Maltes vandringspris. Vi får TV igen. Och mera IKEA-besök.

APRIL

Fixar här hemma. Utforskar skogarna här runt omkring. Grillfest med träningsgänget hos Karin. Invigning av gäststugan. Besök från norr av Helena & Anders och Nina & Arnold med hundarna Bailey & Peak. Mamma & pappa kommer också hit och hälsar på och jobbar en hel del med vårat husprojekt.

MAJ

Nicke & Malte är på rådjursjakt. Gunde blir finsk viltspårchampion. Jag & Gunde åker till Värmland igen där vi träffar Ulle, Frida & Uffe, Ulrica, Kerstin, Anna, Patrik & Jacob. Kollar på Club Showen och tränar hund. På vägen hem åker jag till hojklubbens vårfest. Premiärtur på hojen. En fågelfamilj flyttar in i våran köksfläkt. Och jag får en mask i min mat på IKEA.

JUNI

Snigelinvasion på tomten. Avloppsgrävning. VårRuset med jobbet. Studiebesök på lydnadstävlingar. Åkte till Norge där Gunde & Mio tog varsitt 1:a pris = norskt viltspårschampionat. På vägen hem från Norge förlorar vi hastigt och oväntat våran Malte (17:e juni). Midsommar. Min systerdotter Agnes fyllde 1 år. Jag & Gunde gör debut på lydnadstävling i Västerås = 2:a pris. Vi tävlar även i Södertälje = 2:a pris. Hinner också åka till Värmland igen. Hämtade Maltes urna. Och tävlade i Kil = 3:e pris och dagen efter i Hagfors = 1:a pris.

 

JULI

Mera avloppsgrävning och äntligen en riktig toalett! No more mulltoa!! Fortsatt snigeljakt. Lill-Paddy och stor-Paddy flyttar hit. Fortsatt lydnadsträning och även jaktträning hos Birgitta Staflund-Wiberg. Vi tävlar lydnad i Bro-Håbo = 1:a pris. Dagen efter är vi med på Flatfestivalen och håller i prova-på-viltspår. Efter det åker vi till Västerås och tävlar lydnad på Collie-SM = 1:a pris och LP1.

AUGUSTI

Semester! Åker på turné med Karin, Freddan & Diesel. Först kennelträff i Borås. Vidare till Göteborg: Liseberg, minigolf, premiärbad, Universeum. Sen Ullared & Gekås där skilsmässa nästan var ett faktum! Men vi tar oss helskinnade därifrån och åker till Halmstad. Bor hos Uffe & Frida. Tränar hund, badar i havet, äter god mat, shoppar, karaoke, Flatmästerskapet. Åker hem och fortsätter semestern med storstädning. Grillfest med träningsgänget hos C1. Besök av Sandra & Jerry, Billy & Helena. Besök från Värmland av Ulle & Gun med hundträning och besök på Gröna Lund.

SEPTEMBER

Gunde fyllde 3 år. Besök av syrran, Jimmy & Agnes.

OKTOBER

Träningshelg i Värmland med nästan hela träningsgänget + en massa andra trevliga människor från olika delar av landet! Gunde gick ett spårprov med Ulle och fick ett 1:a pris. Vi var med på älgjakt i Värmland. Jag körde på stor-Paddy. Och avslutade oktober månad med ett ofrivilligt bad i sjön.

NOVEMBER

Åkte tacobåt med hojklubben. Var till Fjällnora och tittade på working test. Discobowlade. Pålle blev sjuk. Jag gick vilse i skogen. Pysselkväll på jobbet = gjorde en ulltomte. Årsmöte och middag med hojklubben. Sprängning (där vi ska göra husgrunden) och därmed även en tur till Dalarna & Gävle för mig och djuren under tiden.

DECEMBER

Julmiddag med jobbet. Pysselkväll på jobbet = gjorde ett halsband. Middag med träningsgänget hos C3, där vi även spelade Våghals och Twister. Var handikappad många dagar efter Twister. Pålle opererades och fick ett hål i huvudet. Det har nästan läkt nu. Stora Stockholm och träffade Frida & Uffe, samt Sundsvallstjejerna Lotta & Ullis. Träffade såklart även många andra där! Jul  & nyår spenderades mest på jobbet.

9 Januari 2008  | Blogg | 6 kommentarer
Kul att läsa om ert år. Hoppas ni kommer på promenaden imorgon eller jobbar du då? Trevlig helg! Kram
Skrivet av C1 den 11 Januari 2008 19:02
Har vi gjort allt på bara ett år??? Jo, det har vi ju. Känns som det var evigheter sedan Malte var med oss :(
Skrivet av Nicke den 11 Januari 2008 08:14
Men fyyyy f*n vilket sår Polle hade!! Hua! Annars jättefina bilder...spec på Agnes då förstås ;)! Jag snor den bilden! kram j

Webbplats: http://www.johannaagnes.blogg.se
Skrivet av johanna den 10 Januari 2008 22:53
Härlig årsberättelse! Några ledsamma saker, men mest underhållande=) Hoppas vi ses ikväll på vaBK! kram

Webbplats: http://brandwold.se
Skrivet av Terese den 10 Januari 2008 15:43
Vad du hinner med mycke saker. Jag skulle nog aldrig komma ihåg så mycket. Jag skulle få ihop till tre rader å sen tar guldfisk minnet över :P
Skrivet av Kerstin den 9 Januari 2008 23:50
åh vikken rolig årskrönika:=) du borde bli författare faktiskt:=) kramiz ulle o brollan bus

Webbplats: http://www.freewebs.com/miogibbe
Skrivet av ulle o mio den 9 Januari 2008 19:06
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Therese Långdahl                                             Skaffa en gratis hemsida