|
|
|
Må
|
Ti
|
On
|
To
|
Fr
|
Lö
|
Sö
|
| | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | |
|
April (2024) |
|
|
|
|
|
|
|
Inlägg: 17 |
Kommentarer: 0 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Köttfärspaj
Ur boken våra bästa GI-recept.
Pajdeg: 2 dl sojamjöl 100g smör förgräddas 15 min i 200 gr
1 gul lök 1 vitlök smör 500 g köttfärs torkade örter: oregano, basilika eller timjan rapsolja salt och peppar 2 tomater 3 ägg 2 dl grädde 125 g mozzarella
Sät ugnen på 175 gr. Skala och hacka lök och vitlök och bryn lite i smör, utan att det tar färg. Lägg i pajskal. Stek köttfärsen och krydda och lägg i pajskal.Hacka tomater i stora bitar och tryck ned i köttfärsen. Blanda ägg, grädde, salt och peppar i en skål och häll över. Toppa med riven mozarella. Grädda i mitten i ca 40 minuter.
|
13 Januari 2008
| Recept
| 0 kommentar
|
|
|
|