Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner Gästbok
Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Juli (2020)
>>


Jaja

Okej, idag är väl *suck* de ord ja får fram! Om 3½ timme är ja påväg för å göra mitt sista nattpass denna vecka, vilket i sig känns bra för att de är just de sista, men det känns ju skit att åka å jobba ett till nattpass! Visst visst ja ha sagt att de funkar bra å jobba nätter att ja tkr de är helt okej å göra de, men 4a nätter i rad, efter en vecka med dåligt med sömn å dåligt med mat så blir inte nattpassen riktigt lika softa! Men de blir nog roligare å känns mer värt de när lönen kommer!


Mjaha i övrigt? Jaa jag håller på å krypa ur mig själv just nu när ja inte har nåt å göra, jag brukar inte vara sån, brukar tka de är helt ok att bara va hemma å ta de lugnt, men inte nu, håller på å få panik när ja bara sitter! Jobbigt! plus att de är en miljon saker som snurrar i mitt huvud just nu, runtruntrunt! Å visst äre otippat att min hjärna kan arbeta så hårt, jag menar jag brukar sällan använda min hjärna, men nu jäklar spinner den på. Men dock inte till nå annat än å tänka på massa saker jag ändå inte kan göra nåt åt. Onödiga huvud, skulle väl kunna fungera till nån nytta, nej när min hjärna går på högvarv äre till å fundera på saker som ja inte kan styra, fundera på om ja sumpar allt osvosvosv, fundera på hur misslyckat ja lyckas få allt å bli. sånna saker kan min hjärna lägga sitt krut på, dumskalle!

Mjaa fifan va ska man göra nurå tills de är dags att åka å jobba? Ja menar, sitta å titta på tv nån timme, sitta framför datorn, wiiiee va underhållande:S Piss nu blev ja less! Aja blir väl nånting av de, blääääääääääääää!


Herrå!

BTW: Jag vill ju så gärna!

16 Januari 2008  | vinter | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Elin Henning                                             Skaffa en gratis hemsida