|
|
|
Må
|
Ti
|
On
|
To
|
Fr
|
Lö
|
Sö
|
| | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | | |
|
Mars (2024) |
|
|
|
(3) |
|
(1) |
|
(3) |
|
(5) |
|
(3) |
|
(10) |
|
(10) |
|
(20) |
|
(13) |
|
(1) |
|
(2) |
|
(4) |
|
(4) |
|
(4) |
|
(10) |
|
(11) |
|
(16) |
|
|
|
|
|
Inlägg: 120 |
Kommentarer: 25 |
|
|
|
|
|
|
|
|
100 år sedan
Nu var det nästan 100 år sedan jag skrev. Har inte hunnit, haft jätte mycket på jobbet men nu ska det bli ändring hoppas jag.
Sockan har gått kanon ett tag men nu är hon brunstig. Red för Åsa igår och det gick bra med tanke på alla hormonerna. Hon börjar bli stadigare och stadigare mitt lilla hjärta.
Vi börjar få ordning hemma nu och trivs kanon bra. Känns som ett hem. Skönt att ha så nära till stallet oxå.
I helgen ska jag på spa med Åsa, Susanne och Jessica i södertälje. Ska bli så j-la skönt. Då kanske man vilar upp sig lite.
Helgrecept:
CAJUNGRYTA Ingredienser 8 port 350-400 g kokta kräftstjärtar 2 chorizokorvar ca 800 g pumpa 4 gula lökar 1 msk smör 1-2 tsk chilipeppar 1 tsk salt 8 dl hemkokta vita bönor eller 2 burkar, ā 400 g 2 burkar hela tomater, ā 400 g 4 dl lätt crčme fraiche färsk timjan Gör så här Skär korven i skivor och pumpan i tärningar. Skala och klyfta löken. Fräs allt i smör i en gryta. Tillsätt peppar, salt, bönor, tomater med spad och crčme fraiche. Låt allt koka några minuter. Rör i kräftstjärtarna. Strö över timjan. Servera med vitt bröd och sallad.
|
18 Januari 2008
| jag
| 0 kommentar
|
|
|
|