Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Maj (2019)
>>


Sex,godis och mobiltelefoner..

Ja detta var ju ett braaaaaa tag sen :)

Sitter hemma och bara tar det lungt just nu, asså sex är helt underbart men ändå så knepigt?! För de första vem kom på ordet sex? och hur kommer de sig att vi ser ut som vi gör på dem ställena :) jag menar de är ju verkligen menat att hans snopp skall in i hennes slida :D hehe.. Ja de är ju en riktigt bra fråga egentligen..

Och godis varför är de så gott? det är sött å smaskigt och man kan bara inte sluta äta de :)

Men mobiltelefoner är väll ändå värst ? Om jag skulle åka någon stans utan min mobil skulle jag nästan förlora förståndet :P

För jag har min kalender i min mobil, jag har alla mina nummer i min mobil, jag har MITT LIV i min mobil.. (emh nästan ) =) hehe..

Men jag menar det är liksom svårt att lämna den, jag förstår varför man kallar den nalle.. den är ju nästan som en.. =) den är en som alltid finns där :D

Ne nu ska jag inte över driva :) men nästan iallafall..

Jag är verkligen kass på att komma ihåg saker och om jag inte hade haft den vem skulle du vara mitt minne ? och om jag åker till Göteborg och inte vet var jag skall, så måste jag ju ringa jenny min bästy och om jag då inte har min mobil så kommer jag ju inte ihåg nummret :S vad gör jag då? ska jag då springa ner till centralen låna en datorn och gå in på hitta,se ? nja skulle inte riktigt tro de va :)

Aja jag måste helt enkelt ha min mobil med mig :)

Åh..blev nästan sugen på lite godis nu =) undra vad som gör att de saftas i munnen så när man ser godis.. jag är nästan jämt sugen :) men, de är ju jag de!

Det värsta är ju att jag jobbar på ett jobb där sånt snask finns tillgängligt HELA tiden.. jag vill äta så mycket ja kan men brukar behärska mig :) vilket är tur, annars hade jag både vart utan pengar och vart smäll fet!

Jag har för övrigt börjat gå till jobbet( på tal om inget) STOLT!! ^^

Men nog om godis!!

SEX?! så underbart, helt otroligt, vilken underbar känsla!

Men varför, jag är så nyfiken på hur de funkar! men de är väll bara gå till ungdomsmottaging och fråga kanske ? nja jag får väll goooooooogla de =)

Ne hej hopp snackas mer någon annan dag...

Ha de bäxter! // THA SUPER NATTA!
20 Januari 2008  | Läs och kommentera | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Natalie Treadup                                             Skaffa en gratis hemsida