Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner Gästbok
Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Oktober (2019)
>>


Oja

Mm tkr det är mkt som händer runt omkring i våran stad just nu som är helt konstigt! I våran lilla stad härnösand händer det aldrig nånting alls, aldrig å det har alltid varit så. Men nu på senaste tiden hare vare en saken efter den andra, det hinner bara precis lägga sig så händer nånting nytt! Jag förstår inte dethär egentligen!
Just nu är jag mest irreterad för att härnösand vägrar erkänna att dom har problem med dethär, att dom helatiden fortsätter förneka att dom verkligen har detta problem! Ni vet vem han är ryck upp er å gör nåt. Lär av sundsvall som skriver om det, informerar om vad det är som cirkulerar bland deras ungdomar, tysta inte ner det gång på gång på gång! Det är tragiskt patetisk löjligt! Härnösand är inge bättre än nån annan stad när det gäller dethär, vi har aldrig varit det heller. Så sluta förneka de nu, ta tag i problemet försök göra nånting åt det. Framförallt skirv om det, informerar föräldrar om vafan som cirkulerar runt här, så dom kan ha en aning, se varningsignalerna å kanske hinna agerar! Så de slipper bli så sjukt tragiskt igen å igen! MM skärpning!!!!!!!!!!!!!!!!!


Så nu ha ja fått skrive av mig om det. HUVVA!

Med mig gåre upp å ner som vanligt, vet inte vad ja ska tro eller tänka eller känna! Jag förstår ingenting men de är som vanligt näre gäller sånthär, jag är sämst på sånthär, vet inte alls hur man hanterar det! Men jaa lär bli som vanligt ändå haha så jaaoo spela kanske ändå ingen roll!

Min mage har helt pajjat nu, känns sådär! Jag har alltså ingen sjukdom eller nåt fel så, jag har nånting så simpelt som magkattar.Låter töntigt va att ens prata om? Men när ja får de kan ja verkligen inte äta, spyr nästan när ja känner lukten av mat. Jag får verkligen kämpa för å få i mig mat. Vilket har resulterat i nu att ja nästan inte ätit nånting på två veckor, å jaa nu vill min mage inte samarbeta alls längre! Jag har käkat medicinen nu men näee hjälper inte denhär gången heller. Jag hatar dom på sjukhuset vill inte ringa dit, inkompetenta nötter är vad dom är! Jag har hålle på med denhär skiten sen ja gick i sexan. Dom kan fortfarande inte hjälpa mig när jag får det. PUCKON! Aa man ska inte gnälla, de släpper näre släpper å det är inte farligt! Så egentligen ska jag vara glad att de inte är nånting värre jag har!Jäklans bidde de ett gnällinlägg idag, aja får vara så! För vill bara upplysa dom som inte visste de är alltså en blogg en dagbok man lägger ut på nätet. I en dagbok skriver man de man känner, tycker man synd om sig själv å vill skriva om de så äre helt okej, är man sugen på sex å vill skriva om de så är oxå helt okej. Tkr dom som läser det inte om de så behöver dom heller inte läsa det! Jag har sett att de är så många som skriver "åå vilken patetisk blogg ja läste idag osvosv" aa endel kanske är de. Men en dagbok är en dagbok och i dom skriver man va man vill! Så länge det inte är namngivna påhopp på personer osv, för sånt är aldrig okej!

Fan va mkt ja fick sagt idag haha, wiiie ja har flyt! Kanske ska ta å peppra in alla mina åsikter om allting här idag? Hmm tror ja sparar mig kanske till ett annat inlägg för annars får jag hålla på till jag nästa vecka? Kanske blirl lite tjatigt! Så jaa jag ska tacka för mig nu!

Snart kommer emelie hoppas jag, innan dess ska ja hinna kör igång en till tvätt å kanske städa lite? Hmm har ladda för det hela veckan, ha inte blive gjort än hehe, men det kommer ja lovar det kommer:P

Hejåhå


BTW: Vill man inte behöver man inte, kan man inte går det å lära sig, törs man inte, finns det alltid nån där att sparka en i baken!

20 Januari 2008  | vinter | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Elin Henning                                             Skaffa en gratis hemsida