Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Juli (2020)
>>


Äntligen lite, lite snö!

I fredags åkte jag & Gunde till Rotebro och tränade lydnad med Emma, Lina, Katarina och deras hundar. Det blev väl en halvhjärtad träning från min sida, eftersom jag inte har kommit igång med lydnaden än efter vårat uppehåll och min träningsinspirationsbrist. Har inte heller fått nån struktur än på dom nya momenten vi ska träna på, men det blir väl bättring på den fronten bara vi kommer igång. =) På vägen hem stannade vi och tog en promenad i skogen och hittade ett nytt ställe att gå på.

I lördags fick jag ta ett extrapass på jobbet eftersom vi har lite personalbrist, så jag jobbade kväll (16-23.30). Innan jobbet tog jag & Nicke en skogspromenad med Gunde och hittade ytterligare ett nytt ställe. Det var ju prat om att det skulle vara storm i lördags, men nån vidare värst storm blev det inte. Det blåste och började sedan regna litegrann precis i slutet av våran promenad. Vi tränade även lite rapport i skogen. Så det blev även lite extra motion för oss, eller framför allt för mig som fick sköta det mesta av springandet! =) Ja, det är klart att Gunde var den som sprang allra mest och husse var nog den som sprang minst.... =) Missade middag+fest med träningsgänget på kvällen för att jag var på jobbet.

Igår åkte vi till Odensala för att vara med på rapportträningen hos Britt-Marie & Sixten. Det var 4 hundar med; 2 flattar och 2 schäfrar. Och så klart 2 pers/hund. Dom andra i gänget tävlar redan i rapport (på olika nivåer) och har kommit betydligt längre i träningen än vad vi har. Vi fick alltså hjälpa Gunde litegrann, för det var väldigt svårt eftersom den första sträckan var ganska lång och både krokig och kuperad. Många svåra svängar och mycket upp & ner. I alla fall för Gunde som är väldigt mycket nybörjare! =) Han klarade faktiskt 1 sträcka m förlängning utan hjälp, så det var skoj! Vi måste träna mer hemma, så han får helt klart för sig vad det går ut på. För själva springandet och viljan att sticka iväg är det inga problem med! Efteråt fikade vi och sen åkte vi hem. Rapporten är väldigt kul och det kommer nog att kännas ännu mer roligt när poletten trillar ner hos Gunde! Nackdelen är bara att det krävs att både jag & Nicke ska ha tid över SAMTIDIGT till att träna....

Idag när jag åkte hem från jobbet, så kom det nåt från himlen som liknade snö. Och det var faktiskt snö, om än väldigt lite! Min snökampanj med vinterbilder har kanske hjälpt? =) Och värmlänningarnas snödans verkar fungera! Men dansa inte för mycket snödans än, för blir det snöstorm har jag ingen lust att köra bil i helgen!!

Här kommer fler gamla vinterbilder, i väntan på nya:

GUNDE

MALTE

21 Januari 2008  | Blogg | 1 kommentar
Här har det kommit en hel del snö de sista dagarna...thanks gooood! Det blev så mkt ljusare ute och sååå mkt roligare att leva!

Webbplats: http://www.johannaagnes.blogg.se
Skrivet av johanna den 21 Januari 2008 23:23
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Therese Långdahl                                             Skaffa en gratis hemsida