clara sundh
Startsidan Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Oktober (2019)
>>


DAG 9 - a drop in the ocean

Hej,
det där ordspråket jag skrev på franska igår var en sån där snabb utfyllnadsgrej jag var tvungen att göra bara för att det lät så fint. Jag satt nämligen på engelskalektion och översatte meningar från engelska till olika språk. Översatte iofs bara till franska. Jag älskar språket, har alltid gjort och kommer alltid att göra. Älskar det ännu mer nu när jag faktiskt börjar fatta orden. Tack Helena! You rock! Ner med Kåre! You suck!

Idag har varit en..hm, jag vet inte..deppdag? Jag, Ida, Julia och Emelie har alla haft våra bekymmer som upptagit våra tankar idag. Jag vet inte riktigt vad det var med mig egentligen, men något var det. Eller, det är iofs alltid något, men jag brukar försöka att inte hänga upp mig på det. Idag gick det dock inte att undvika. Jag har varit svimfärdig hela dagen, men det gjorde inget. Jag gillade det.
Vi hade mobbingtema de sista två timmarna, men jag orkade inte, så åkte hem och satte på O.C. Då var jag inte lika depp längre. Jag har snart sett klart första säsongen, så måste skaffa mig andra nu. Får väl köpa skivor i helgen eller något. Måste iofs plugga järnet i helgen. Ligger efter med en hel del så att säga, men jag får väl skylla mig själv som inte gör vad jag ska när jag väl är i skolan.
Äsch, jag lever ju, så ingen skada skedd. Eller hur? Jadå.
Ikväll ska jag på min kusins tjugoårskalas. Det blir nog kul, men är ändå lite småsur för skulle ha åkt ut till Åsarp med klassen för att säga hejdå till Heather som lämnar våran klass snart. Vi skulle kolla film, käka tacos och lite sådant. Som vanligt får jag aldrig reda på något av mina föräldrar. Känns ju väldigt bra, verkligen. Inte! Sur som fan blir jag påt!

Okej, HEJ DÖDEN! Jag heter Clara och just nu skulle jag väldigt gärna hälsa på dig för några minuter. Seriöst, är det NÅGOT jag är en STJÄRNA på så är det ju att skämma ut sig iaf. Jag fattar inte hur jag lyckas. Oh please, skjut mig!
Imorse var ju inte mycket bättre. HAHAHAHAHA! Men jag får leva med det. Jag får leva med att jag är otroligt dum och pinsam person. Ja herregud..väx upp Clara. Snälla! Gör dig själv den tjänsten.

Nu drar jag. Här kan man ju inte stanna iaf. blägsnklnglfdngljfdngfdjgnlfdgkfgufkhfgjfgjhfhkflkfglfgflgfgjkgbjfdkbjfbjkgbkjg, japp. ungefär så känner jag mig just nu! bläääääääää!

/c.


25 Januari 2008  | allt och inget | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Clara Sundh                                             Skaffa en gratis hemsida