clara sundh
Startsidan Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Oktober (2019)
>>


DAG 10 - Heaven doesnt seem far away anymore

Carrans tjugoårskalas igår var kul. Det var ovanligt mycket folk. Vi fick nästan inte plats allihop. Jag satt med några sköna vuxna och det var otroligt roligt måste jag säga. Jag och Anders kommer alltid in på så konstiga saker. Jag kanske borde flytta upp till vuxenborden i fortsättningen? Haha! Händer ju faktiskt alltid något skoj där. Ikväll var det livemusik från pappa, Magnus och Jörgens sida och det var bra. Bäst var ju när dom började spela första låten och Daisy började yla. Alla höll på att svimma av skratt typ.
Musik och skratt fortsatte under resten av kvällen tillsammans med fruktansvärt god mat, champagne och tårta. Känns riktigt roligt att jag har börjat bli bjuden på alkohol på släktkalasen nu för tiden. Jag gillar det.
Det sista jag hörde innan jag gick hem var Harry som satt och spelade "Lilla Snigel" på gitarr. Som sagt, jag älskar min släkt. Helt otroligt att dom alltid kan få mig att börja asgarva.
Elin skjutsade hem mig och det var en kort men rolig hemfärd med Anders skrattade därbak.
När jag kom hem gick jag och la mig direkt...

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!! Måste bara avbryta lite. Fyfan vad jag skrattar nu. Jag sitter med hörlurarna på eftersom pappa dammsugar och helt plötsligt ropar han på mig. När jag tar av hörlurarna säger han att han inte få ihop soffan. Han har plockat undan dynorna för att dammsuga under och har sedan försökt få ihop den. Vi pratar alltså om sex dynor varav tre ska sittdynor. Han har placerat dom på ett ytterst konstigt sätt och mamma kommer uppför trappan och sätter dom tillrätta på två sekunder. Shit vad jag garva. Pappa visar verkligen vad han går för ibland alltså. IQ noll frågetecken

Sådär, nu kan jag fortsätta.
När jag kom hem la jag mig alltså direkt..jaa, finns väl egentligen inget mer att säga om gårdagen.
Idag händer inte så mycket. Eller, jag ska jobba till nio ikväll och sedan drar jag antingen till Jessica eller så måste jag hem och vara barnvakt till Lovisa. Jag får väl se hur det blir. Beror lite på hur trött jag är ikväll med.
Tänkte plugga lite idag. Har ganska mycket som måste göras. Funderar på att skriva min uppsats om Henrik VIII så jag har det gjort. Eller varför inte den om Martin Luther King? Jag känner på mig att båda kommer bli bra. Vet inte varför, men det känns så.

-> Ron Pope - A Drop In The Ocean (8) <3

Its like wishing for rain as I stand in the desert.. /c.
26 Januari 2008  | allt och inget | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Clara Sundh                                             Skaffa en gratis hemsida