clara sundh
Startsidan Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Oktober (2019)
>>


DAG 11 - Its been a long time coming

The sky has lost its color. The sun has turned to grey. At least thats how it feels to me.

När jag vaknade i morse ställde jag mig själv en fråga. Varför läser jag aldrig längre? Nu för tiden läser jag bara när jag måste och jag förstår inte varför. Jag älskar ju att läsa. Jag älskar att svungas in i en värld som inte är min, att vara inne i någon annan och se världen ur deras perspektiv, att tänka någon annans tankar. Jag brukar skylla på att jag aldrig har tid, men det är ju inte sant någonstans. Saken är den att jag använder min lediga tid framför datorn eller tv:n. Det är där jag slappnar av numera. Kanske beror det på att jag slipper koncentrera mig lika mycket där. Kanske för att jag ser tillräckligt med bokstäver i skolan. Jag har i alla fall kommit fram till att jag måste göra något åt saken, så jag skrev en lista på alla de böcker jag vill läsa. Jag kom upp i sjutton stycken. Och fler lär det bli. Nu ska jag försöka genomföra det här också. Jag vet ju att jag vill. Det vore dessutom rätt jävla coolt om jag faktiskt lyckades med något jag verkligen vill göra. Hmm.

Jag fick två trevliga överraskningar när jag vaknade i morse med. Den första fick jag när jag kollade på mobilen och upptäckte att jag sovit igenom två missade samtal och ett sms. Det kändes väldigt bra med tanke på att jag sover så dåligt nu för tiden. Det berodde förmodligen på att jag var helt utmattad igår kväll. Den andra överraskningen var röstmeddelandet jag hade fått. "Clara för faaan! Jag vill inte bli kopplad till din jävla röstbrevlåda! Svara dåå! Claraaa, kom igeen, svaara!" Först fattade jag inte vem det var som snackade eftersom jag inte hade numret, men sedan när jag kom på det började jag skratta och var inte ett dugg förvånad över att det var du. Haha, sköning! Jag saknar dig något så förbannat!

Jag hade egentligen planerat att träffa Tina idag, men jag har så otroligt mycket plugg som väntar på mig, så jag fick lov att skjuta upp det till på tisdag. Så fort jag skrivit klart det här inlägget så tänker jag skriva den där jävla bokrecensionen så att det blir klar i år. Efter det måste jag göra klart samhällen och är jag väldans plugghumör så är det väl lika bra att göra klart matten också. Men det är bara sådant jag skriver, finns inte en chans i världen att jag kommer öppna matteboken. Det vet jag redan nu. Fyfan, det finns nog inget jag hatar så mycket som matte! Jag behöver som tur är bara stå ut med det i två veckor till, sedan får jag en veckas paus. Jag tänker leva livet den veckan! Shoppa, gå på massage, sola, läsa, träna o.s.v. Jag ser fram emot det.

If you leave, dont leave now. Please, dont take my heart away. Promise me just one more night, then well go our separate ways.
We always had time on our sides. Now its fading fast. Every second, every moment, weve gotta make it last.
I touch you once, I touch you twice. I wont let go at any price. I need you now like I needed you then. You always said wed meet again someday.
If you leave, I wont cry. I wont waste a single day. But if you leave, dont look back, Ill be running the other way. Seven years went under the bridge, like time was standing still. Heaven knows what happens now. Youve gotta say you will..


Det finns inga ord som kan beskriva hur det känns.
/c.

27 Januari 2008  | allt och inget | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Clara Sundh                                             Skaffa en gratis hemsida