Sedum Hispanicum
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
September (2020)
>>


Bestulen!

Igår var jag på Friskis och Svettis med mina jobbarkompisar. Vi var på lunchgympa. Det var rätt kul men jag har verkligen ingen kordinationsförmåga längre! Men man fick svettas lite så det var ok ändå. Efteråt åkte vi till jobbet för att duscha. Där upptäckte jag att min necessär saknades. Bara min deo låg i väskan. Jaja tänkte jag, då glömde jag väl lägga ner min lilla sminkpåse imorse. Men så visade det sig att Kristinas necessär också saknades. Tyckte det var lite konstigt men båda trodde att vi helt enkelt glömt den hemma. MEN!!! När jag kom hem letade jag febrilt efter den men borta är den. Så jävla irriterande. Samma för Kristina. Nån har alltså gått igenom våra väskor medan vi hoppade och skuttade...Så surt! Vem vill ha en okänd persons gamla smink???? Så nu måste jag gå och handla följande saker som låg i påsen:

*mascara
*ögonskugga
*eyelinerpenna
*puder
*puderborste
*foundation
*parfym
*hårborste

Skönt att personen som snodde grejerna iallafall tog sig tid att ta ut deon ur påsen :S Kommer bli så dyrt att köpa nya grejor. Det mesta som försvann, utom pudret och hårborsten, kostade över 100:- st att köpa men jag lyckades tajma de flesta köpen till tillfällen då typ H&M och Åhléns hade rea. Lär ju inte ske denna gång! Idag har jag ljusblå mascara för det är allt jag har hemma!

Till råga på allt är bilen på verkstad idag. Gick ju inte igenom besiktningen och ska nu få en ny spindelled och förhoppningsvis en ny lampa fram. Är ju så jävla svårt att byta vänster fram eftersom batteriet sitter ivägen så jag hoppas att bilmecken fixar det. Kommer gå på i runda slängar nånstans mellan 1100-2000 kr typ. Grattis!
31 Januari 2008  | Januari 2008 | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Sedum hispanicum                                             Skaffa en gratis hemsida