Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner Gästbok
Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Oktober (2019)
>>


Jaja

Mm så va 20års dagen över och imorrn kommer min "firar dag" att äga rum! Får se hur det artar sig, jag är ingen så som gillar att fylla år, jag kan ärligt säga att jag avskyr det! menmen sis kommer ju med barna and I love it:D sen på kvällen kommer ju brupporna:) and i love it:) Mm så nåra bra saker blire ju iaf så då kan de ju va värt de! Men ja gillar inte pressen som läggs på en som födelsedags barn, att man ska sitta där å alla ska kolla på en och man ska va jätteglad å trevlig å näe huvva, det finns ingenting alls roligt i det! Träffa släkten är alltid nice, men helst i mer stillsamma former!Jag och sara på nyår 2005/2006Jaha va hos frissan idag, å va säger hon?
"Gumman, ditt hår är grönt?"
Ööö jaha?
" har du börja tvätta håret nånstans du inte ha gjort förr?"
Hmm aa på jobbet....
" Ja för du har järn i håret som gör att de skiftar i grönt" "men de ska vi få bort"

Okej, kul, så blev tre olika behandlingar på mitt hår idag, nu är ja blondare än va ja ha vare förr men hellre de än grönhårig, huvva! Aaa tur att man är begåvad med världens bästa frisör iaf! Tack! Dumma vatten med järn i, to bad att ja inte är i den färgskalan för att passa som brunett för då hade ja inte blivit berörd av problemet, de syns bara på blondiner, R O L I G T! aa tack igen, tur att ja har dig som frisör!Nu blire lite mer grejjning sen äre sängen som gäller senar alltså!

Have a nice night!


BTW: Att en person kan få alla runt omkring försvinna, det är helt otrligt. Jag förstår inte hur du gjorde de, men jag hoppas du gör om det!

Lights falling down to me
Makes me feel embrace
Just another wonderful dancing 
Hear, I am not a queen
You are not a king
Just another wonderful dancing

1 Februari 2008  | vinter | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Elin Henning                                             Skaffa en gratis hemsida