Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Maj (2020)
>>


:

vi kan säga att mitt liv svävar mellan liv o död just nu... min broder vill sova sin skönhetssömn och han ligger bakom mig. om han vaknar kommer han säkert att smälla till mig så jag flyger av stolen.
så om jag inte har oppdaterat något efter det här (eller det förra inlägget) så är det för att jag blivit ihjälslagen av honom eller något sånt. :)

ett meddelande, väldigt chockerande: elin vill att jag ska dö. eller iaf bli väldigt misshandlad, av honom.

ja, jag trotsar mitt liv nu...

ja, men så här var dagen igår. detaljerad berättelse nu.

vi kör som sagt hem, med sommardäck under den söta lilla minibilen. ja.. clara hoppar o hoppar så bilen far lite dit o hit. mamma säger åt henne att sitta still. sen efter 10 mil har mamma fått köra i ca 60 km/h pga vägarna. sen efter lin eller jönköping, minns ej vilket så far vi iväg som ett skott till norrköping, där jag, familjens mcdonalds matvrak, stoppar i mig 9 bitar chicken mcnuggets och lite mer. asså pommes!
ja, men vi kör o kör... jag fruktar snön. M. hade ringt ungefär 230 gånger och sagt att vi inte ska köra in till sthlm. så efter att ha stannat i trosa och pratat med M. (väl där i trosa, kunde jag fixa min trosa, nä skoja) men vi bestämmer oss för att köra till södertälje syd. vi lämnar bilen där, fyller våra påsar med kläder och saker som är viktiga. och sen beger vi oss till stationen. tåget är försenat.. men vi kommer iväg efter typ 1 timme o 10 minuter. ja, men vi sitter och skojar en hel del. typ att tina var drottning och vi tre var hennes pigor. orkar inte gå in på detaljer där. :P haha. men mm, vi sitter fast utanför älvsjö typ. men vi lyckas komma igång. sen vid gamla stan typ såg jag hur det var, det var rena lama kaoset. ni vet, lastbilen "hängde" asså kunde ej komma uppför, en bil höll på att glida in i en stillaståenda lastbil. en buss hade fastnat vid en avfart. en man åkte runt och lekte balettdansör. men efter att ha passerat centralen gick resan som på smör. inga förstoppningsproblem med tågen. men på vår station fanns det inga bussar, alla bussar var ju typ inställda. och eftersom jag ej kissade i södertäljes skog så var min tank helt full asså. vi gick hem, tar väl 10 minuter. och vi som hade suttit fast på p.tåget i typ 4 timmar. trevligt! :)

men japp. en trevlig historia jag glatt kan berätta för mina barnbarn sen när jag är runt 86 år gammal - om jag nu klarar min brors misshandel det vill säga.

så nu vet ni; aldrig mer ullared, när det är vinter. ska dit igen i vår. fan om det kommer snö då! ;D

 

ni som tycker att man inte ska få kunna göra illa ett djur osv, tryck här då.

3 November 2006  | Allmänt | 2 kommentarer
hoppas att det snöar när du åker till ullared haha :D
Skrivet av litto den 3 November 2006 21:47
rena lama (ska det inte vara rama:P) och sen så förstoppningsproblem med tågen, jag asgarvar för tågen brukar väl inte ha några förstoppningar? :D Jag skulle nog kalla det för förseningsproblem ;P Man blir road av dina texter (o du som säger att din nogg är allmänt tråkigt) Kolla bara på min nogg. Knappt några kommentarer längre, jag skriver bara skitsaker som är totalt ointressant. :P Snart förlorar jag mina läsare, du har ju fler än mig också, även om jag var först med min nogg!

Webbplats: http://www.nogg.se/pialotta
Skrivet av pia den 3 November 2006 20:36
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Lotta -                                             Skaffa en gratis hemsida