Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner Gästbok
Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Oktober (2019)
>>


Tjena

jag vet inte längre vad ja ska göra näre är alldells tyst runt mig, när ja inte har någon att snacka med eller nånting att göra. Förr kanske bara får någon månad sedan tkt ja de va helt ok å bara sitta hemma, inte ha nånting att göra, de var underbart! Men inte nu, nu är det en ren katastrof från det att ja öppnar ögonen tills ja stänger dom igen, känns helt och fullt fruktansvärt. Min hjärna bara spinner runt på högvarv med tankar på allt! Lägenhet flytt jobb vovve och ja de där andra som alla som vet vet! aa shiit orken till sånnahär dagar ligger verkligen på noll. Men vad gör man, när ingen kan eller har tid att umgås så finns inte många alternativ kvar. Funderar starkt på att åka å skaffa tapeter å färg å göra om mitt rum totalt, enbart för att ja vill ha nåt att göra! Men sen slår de mig att varför slösa pengar på de när ja kan spara dom så ja snabbare får råd att flytta? Jaa jag vet inte men denhär veckan känns låååååååång och tråkig! Och okej jag vet visst näre blev såhär och varför också, jag erkänner det nu!Det här är oxå en 2005bild:) Jag och kexet, ja vi har skoj helt enkelt:D


Aaa en bra nyhet är att nu sere iaf ut som att fredag är en dag att umgås på, party! Mm ja får vänta med att bli nykterist tills emelie å hanna har fyllt år(dom fyller år i mars sist av oss sen äre en paus på födelsedagar tills alex fyller i augusti) för nu äre 5 födelsedagar inom tät följd så aa blir till å köra på de! Hmm jaa jag är inte alls trött men funderar på sängen ändå, med tanke på att ja inte har nånting att göra. Jag kanske kan spela ps eller nåt en stund, kan va underhållande!

Näee va ska ja sitta här å roa mig med, haha dom nöjjena tog snabbt slut efter typ 10min imorse:P Så nånting annat blire nu, verkligen! Skutta vidare till övervåningen och tvn!

BTW: Min fråga är, hur gör man för att inte riskera att de ska bli kaos av allt? mm de undrar jag på!

4 Februari 2008  | vinter | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Elin Henning                                             Skaffa en gratis hemsida