clara sundh
Startsidan Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Oktober (2019)
>>


DAG 20 - Je ne peux pas vivre avec ou sans toi..

Min förkyldning blev bara värre. Inatt vaknade jag och mådde inte alls bra, så har inte varit i skolan idag. Missade förmodligen samhällsredovsiningen, vilket suger med tanke på hur länge vi har hållt på med den. Jag har tillbringat dagen i sängen och framför tv:n. Läste ut boken Känd till 4%, så nu ska jag börja med Ladies. Tro tusan att jag ska fortsätta läsa minst tjugo sidor per dag. Ja, oja!
Mamma kom hem med kinamat till mig förut och jag bänkade mig framför Ellen DeGeneres Show. När jag var liten hatade jag talkshowprogram, men nu gillar jag dem bara mer och mer. Dessutom var Chris Brown gäst i dagens program och jag kom på mig själv med att sitta och gapa när han och hans bakrundsdansare dansade. Vad konstig den meningen blev..aja, orkar inte ändra den. Han hade b.la två ungar med, typ tio år eller något. Fyfan säger jag bara, skulle ge allt för att kunna dansa så bra.
Nu har jag precis kollat på Oprahs Show. Jim Carreys fru Jenny McCarthy pratade om hennes nya bok som handlar om autism. Hennes son har tydligen det. Hennes historia var hemsk, men det var faktiskt riktigt intressant att lyssna på henne.

Tänkte göra något bra av den här dagen, så jag ska börja skriva på en sak jag tyvärr inte kan berätta. Har lovat mamma och pappa att inte prata om det och det är väl lika bra antar jag. Efter det ska jag göra klart min powerpoint om Martin Luther King. Jag håller på och läser en bok om honom. Vilken man säger jag bara. Hans KINGnamn passar honom som smör i solsken! Fyfan för att skjuta en sådan människa. Då är man själv inte mycket till människa, om du frågar mig. AAATTJO! Hmm, jag är nysarn för dagen!

Varje kväll ger jag mig själv en ny chans, säger att än är det inte försent. Innerst inne vet jag att det jag tänker inte är normalt. Att veta att jag måste leva som jag gör idag om jag inte själv gör något har jag lärt mig hantera. Jag accepterar det inte, men jag är van vid tanken. Frågan är vad som krävs av mig för att allt ska bli bra. Det känns som om jag måste börja gå en ödslig väg där ett mål inte existerar, åtminstone inte ett som går att nå. Hur kan så mycket vara rätt och fel på samma gång? Hur kan jag älska och hata mina tankar lika starkt? Hur kluven kan en människa bli? Igår förstörde jag mig själv ytterligare. Jag bestämde mig för att dö och jag bestämde mig för att börja leva. Precis som varje kväll. Jag har lärt mig det jag inte vill, jag har lärt mig att överleva drömmarna. Egentligen skulle jag hellre låta deras deprimerande mönster sluka mig.
En sak är säker, jag kommer inte kunna känna mig hel om jag inte börjar gå på den där jävla ödevägen..och når fram till målet som inte existerar! Jag önskar bara jag kunde sluta med att börja varje kväll innan jag somnar och istället börja gå samtidigt som morgonen vaknar.

Close your eyes
Close your eyes and dream
You can be anyone, anyone you dream
You can go anywhere, do anything, be anyone
Just close your eyes and dream your dream


/c.

5 Februari 2008  | allt och inget | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Clara Sundh                                             Skaffa en gratis hemsida