clara sundh
Startsidan Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Oktober (2019)
>>


DAG 21 - Whether you live or whether you die

Jag längtar efter någonting. Jag vet inte exakt vad det är, men just nu sitter jag här med känslan av att någonting stort verkligen saknas i mitt liv. Som om något inte stämmer, men jag kan inte sätta fingret på vad det är. Jag känner en underlig känsla av att vilja se svartvita, suddiga bilder på människor som åker skridskor i central park, går på och av tunnelbanor, springer stressade omkring vid times square. Jag vill se nattbilder på New York, vill se höstlöv, sjöar.. Förstår ni hur konstigt det känns? Jag har nog lite filmnewyorkfeber eller något. Och U2feber. Jag har suttit och lyssnat på den aukustiska versionen av With or Without You ett tag, men just nu är det Crumbs From Your Table som ljuder. Tänk att få se dem spela någon gång, det vore underbart! "You had so much to offer, why did you offer your soul?...(8)"
Den verkliga febern har försvunnit nu iallafall. Det känns ju skönt. Jag gjorde aldrig powerpointen om Martin Luther King igår och imorgon ska det vara klart, så måste ligga i idag. Måste erkänna att jag har ingen som helst plugglust idag. Men jag har som sagt inget val.

Imorgon går jag till skolan. Bara två dagar kvar nu och jag längtar som aldrig förr! Det ska bli så grymt jävla gött att verkligen få sova ut. Inte tänka på någonting, inte ha ett bekymmer i världen. Jag kan ju iallafall låtsas att jag inte har det.
Jag är förresten väldigt sugen på choklad! Ge mig choklad, choklad, choklaaaaaaaaaaaad! Det vattnas i munnen när jag skriver ordet. Hahah, nee..vad äckligt det lät. Få bort den synen tack! Man kanske ska göra sig en dunderchokladboll? Det har jag alltid velat. Ni vet, göra smeten och sen bara göra en enda stor boll av den. Jaoo, varför inte? Jo, för att jag kommer på piss efteråt. Aja, jag får fundera påt. Förhoppningsvis har vi inga ingredienser hemma, så då kan jag ändå inte göra den.

You thought youd find a friend to take you out of this place

Det var det!
/c.
6 Februari 2008  | allt och inget | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Clara Sundh                                             Skaffa en gratis hemsida