Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner Gästbok
Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
Juni (2020)
>>


Jaha

Dåså, mina stövlar är hämtade å hemma:D Mm mkt nöjd över det måste jag säga:D Känns så skööönt verkligen:) Jaha igår då? Jaa jag sara och alex solade på morron sen drog vi ner en sväng till svall för å firra massa saker vi inte hann i onsdags, Alex köpte sig en skinnjacka, mm mkt bra köp alex:D Sara köpte, hmm en plastblomma? jaa jo tror de vare enda hon shoppa! Jag personligen köpte bara saker ja va tvungen och ha, en ansiktspeeling örhängen(har tydligen skaffat mig en ny vana, att tappa ett örhänge varje gång jag går ut) och sen presentkort till mami som fyllder år i onsdags men ska firas imorrn! Mm ingen kul shopping inte, men trevligt att umgås å göra saker:) I LIKE BIGTIME!Trevligt, nu är ja glad igen:D


Ja idah blire till å grejja på lite smått, vid sex åker ja in till maria och gör mig iordning för utgång ikväll:) Nicenice! Får se hur de slutar haha ja det brukar ju bli bra oftast om inte hela kvällen så iaf delar av den:P Haha såå vi hoppas på det!


Sen har ja ett tillägg att göra oxå för jag är arg!
Såhär äre, du har ingen aning om vad jag gör å inte gör, vi känner inte varan längre. Det har du valt, du känner knappt nån av oss längre, det har du oxå valt! Så innan du börjar kommentera mitt liv, så se över ditt eget! Jag gör precis va jag vill, det jag tycker är roligt! Jag skulle inte påstå att jag tkr de du sysslar med är nå bättre än det jag gör! Så enkelt äre med det! Så hoppas du får skoj nästa helg, jag kommer inte delta i de iaf! Det har du mitt ord på!


Nu ska ja skutta och hoppa:)

Have a nice day!


BTW: Ive told every little star
Just how sweet I think you are
Why havent I told you?

8 Februari 2008  | vinter | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Elin Henning                                             Skaffa en gratis hemsida