Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Januari (2021)
>>


ahh

ahh..

Fortfarande lite halv dålig från i Onsdags, riktigt kul kväll alltså:D FIIIINT! Men tyvärr, tål jag nog inte alkohol för det spelar ingen rolll hur mycket eller lite jag dricker för spyr ändå dagen efter oavsett om jag är bakis eller inte? så jaa, var lugn i Onsdags, och var inte alls bakis, BARA TRÖTT, haha LUSTIGT! Men iaf, så kräks man ändå liksom, börjar bli lite halvtrött på det där nu... Men men, ska vara lugn tills jag fyller nu, Så blir sköööönt:D 

Får se om man klarar det..

Kvällen var riktigt fiin i onsdags, var lugn hela kvällen så mådde ritkigt bra, HETT! Tack Oskar för allt, hah, Kul att man pratar så folk somnar.. HAHA, Men men, Kaerin i ett nötskal!

ha, fy dagen efter, hur såg mitt hår ut? waah, värsta jag sett, men vi fick ju oss ett gott skratt:D

HAHA SÖÖÖTLEIF, när börjar filmen?!SOFIII! Stackars Oskar vill jag lova, när du kom:D haha, då blev livet svårt! Men faan kul vi hade iaf Jag och Sofii! haha:D En bra start på morgonen!

hih, Imorgon blir det miis Med Emme, Sofii kom jag på att jag lovat med, sen kanske Johanna och Jessika också! hih hoppas det inte gör nått Meelie? ahh MIIIS! göra då? hrmf.. LÄNGTA JU!

En dag på ikea med mamma idag iaf, ville handla av Emme emn hon började halv 4 ju:( , miis med mammi iaf! Träffade Nypa med haha, han HÄLSADE SNYGGT till mig från nån man! HIH!

 

Inget intressant att skriva är bara allmänt rastlös, lite små sugen! HAHA.

 

DU*

3 November 2006  | November | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Karin Jonsson                                             Skaffa en gratis hemsida