Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner Gästbok
Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Oktober (2019)
>>


Jaså?

Ja då ha helgen sprunge förbi då! Den blev ju som den var å den va ju som den blev. Skum skulle ja kalla den! Men jaja den hade saker som gjorde den godkänd iaf!

Men allvarligt, vilka människor det finns. Jag menar jag är ju ett riktigt mega pucko själv, men snälla nån hejd på konstiga saker fåre väl finnas? Eller? Hoho shiiiiit ta de lugnt! Jaa de va spännande att höra iaf, så förstår man ännu mer att den personen ja trodde på i det hela verkligen är den som har rätt! Det känns ju bra å veta iaf!Mhmm, i veckan då? ingenting alls va ja vet nu, men de dyker säkert upp nånting å annars blire ingenting, det visar sig! Just nu försöker ja få tag på Emelie men hon verkar va på disshumör idag, den bitchen! Aa men jag ska telefonterra henne ett tag kanske hon svarar:D Tänkte mig nån form av umgås kanske, man får ju passa på innan hon sticker liksom, för man vet ju aldrig när hon behagar komma tillbaka efter det!


Mm å i övrigt då, den ständiga fråga, vad känner jag? Mm jag känner ja, det gör jag. Jag vet vad ja vill för engångs skull, men jag verkar ändå alltid köra fast när ja väl bestämt mig! Mm jag ska ta de lugnt eller försöka iaf, men jag tkr det är svårt ändå å veta hur man ska hantera det, låt va helt eller inte? Jaa jag kan ju inte sånt här så får väl försöka bara göra de jag känner för, jag vet ju somsagt var inte! Skulle verkligen behöva en handbok där man kunde slå upp, i den situationen gör si, i den gör så! Vore toppen för mig, för jag fummlar verkligen i totalmörker just i denhär frågan! Shiiit stick ur min skalle eller ta steget in! Haha jaa nu ska ja göra nåt kanske, vad vet ja dock inte, somvanligt! Men jaa så äre iaf!

Hejåhå ses!BTW: Mycket du i huvudet ja, jag tror inte nånting alls, men jag har iaf koll på mig själv nu, känns ju bra! Bara knipa chansen om den kommer alltså! Vad kan ja annat göra, inte nånting!

10 Februari 2008  | vinter | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Elin Henning                                             Skaffa en gratis hemsida