Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
<<
Februari (2020)
>>


Ojojoj, vilken måndag!

Den här måndagskvällen blev verkligen inte som jag hade tänkt mig! När jag var på jobbet pratade jag med Nicke om vad vi skulle äta till middag och vi kom fram till att vi skulle äta rester. Jag skulle nämligen shoppa efter jobbet och ingen av oss kände för att laga mat. När jag var på väg hem så ringer Nicke och säger att hans chef undrade om vi ville följa med ut och äta kinamat. Ganska givet vad svaret blev! =) Åkte hem och bytte om och sen iväg för att hämta upp Nickes chef på jobbet. På kinarestaurangen delade jag & Nickes chef på en flaska rödvin och sen blev det mera alkohol till efterrätten, så nu sitter man här på en måndagkväll och är onykter..... =) Vilken tur att jag är ledig imorrn!!

Igår jobbade jag och därför fick Nicke åka till FRK Östras årsmöte. Mest på grund av att Gunde skulle få ett championdiplom och det måste man hämta ut på årsmötet, för det kan man inte få skickat hem. Fina blommor fick vi också! Jag blev även invald i styrelsen som suppleant. Tackade först nej ett antal gånger eftersom jag egentligen tycker att jag inte har tid, men vem kan motstå Evas övertalningsförmåga? Inte jag! =) Hoppas i alla fall att det ska bli kul och att det finns nåt man kan bidra med.

Igår på jobbet var det hästjakt igen. Jag var med och fångade in en skenande häst mitt i trafiken. Först var den på väg ut till en rätt så trafikerad bilväg, men vi lyckades få stopp på den. Sen vände den åt andra hållet och var på väg rakt mot E4:an, men stannade tack och lov en bit innan! Till slut var det en man som fick tag på hästen genom att locka den till sig med nötter. =) Efter ett tag kommer det en tjej med ridhjälm och går längs vägen. Det visade sig att hon hade fastnat i en gren och åkt av hästen som sen hade skenat iväg. Varken tjejen eller hästen hade gjort sig illa. Slutet gott, allting gott!!

Här kommer en bild på en av Gundes favoritställen. Ett annat ställe han gillar att ligga på, är mellan soffan och soffbordet och där är det TRÅNGT!

11 Februari 2008  | Blogg | 3 kommentarer
Vilket fint diplom han har fått Gunde =)! Söt bild på honom oxå =)

Webbplats: http://chilly04.blogg.se/
Skrivet av Jeanette & Chilly den 12 Februari 2008 18:31
Visst är det märkligt, ju större hund desto mindre yta ska dom klämma in sig på! Alltid i vägen!
Skrivet av sandra den 12 Februari 2008 14:58
Fyllekajja på en måndag...det var inte illa! Jag har sagt det förut å jag säger det igen. Det verkar sannerligen vara ett spännande och minst sagt varierande jobb du har!!! Sööööt Gunde!

Webbplats: http://www.johannaagnes.blogg.se
Skrivet av johanna den 11 Februari 2008 23:54
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Therese Långdahl                                             Skaffa en gratis hemsida