Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Januari (2021)
>>


Vägskyltar & vildsvin

Förra veckan hade dom satt upp en ny skylt på vägen till jobbet. Hade ingen aning om vad den betyder! Ungefär så här ser den ut:

Nån som har en aning?? När dom tillverkar nya skyltar borde det ju komma ut nån information också, för hur ska man annars veta vad dom betyder?

Idag har jag gått vilse. På grund av en eller flera såna här:

Tror jag i alla fall.... =) Fick för mig att det var vildsvin i närheten, för det var såna spår på stigen där jag gick och sen tyckte jag att jag hörde vildsvinsliknande ljud (kan lika gärna ha varit en kråka) och då vände jag snabbt och sprang åt andra hållet! Märkte inte att jag hamnade utanför stigen och sen hade jag ingen aning om vart jag var. Traskade runt i skogen och kände inte alls igen mig. Lät Gunde välja åt vilket håll vi skulle gå och till slut kom vi ut på en liten, liten bilväg. Jaha, åt vilket håll skulle man gå nu då?? Höger eller vänster? Kollade på kompassen som jag har fått av Nicke och valde att gå åt det hållet som var mest åt söder, alltså åt höger. Kom till sist fram till ett område som jag kände igen och visste då hur jag skulle komma tillbaka. Jäkla vildsvin! Tänk vad synd att dom är så farliga, för dom är faktiskt ganska söta. =)

 

12 Februari 2008  | Blogg | 3 kommentarer
Glömde skriva att det är därför jag visste detta. Lappen vi fick hade jag brevid mig nu. :D Det har kommit en hel del nya skyltar ser jag. Kram
Skrivet av Veronica, Rio och Oliver den 14 Februari 2008 21:43
Hej på er. Nja vildsvin kan jag inte säga att de är söta. Bra med kompass så ni hittade rätt till slut. :) Märket anger förbud mot att parkera fordon på dagar med jämnt datum på den sida av vägen som har jämna adressnummer och på dagar med udda datum på den sida av vägen som har udda adressnummer. Vi fick nämligen en lapp om nya skyltar i brevlådan för ett tag sedan. Ha det gött. Kram.

Webbplats: http://goto.glocalnet.net/veronica1/
Skrivet av Veronica, Rio och Oliver den 14 Februari 2008 21:41
Nej nej nej!!! Vildsvin är INTE söta!!! De är räliga och opålitliga varelser som knappt har ngt existensberättigande!!! Du får skicka ut Nicke med bössan...;-)
Skrivet av Gunilla den 13 Februari 2008 10:59
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Therese Långdahl                                             Skaffa en gratis hemsida