clara sundh
Startsidan Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Oktober (2019)
>>


Nu får det tusan vara nog!

Okej, klockan är snart tre och jag har kommit fram till en sak. JAG MÅSTE SLUTA DRICKA! Jaja, nu lät det som om jag är en alkoholist, vilket jag verkligen inte är, men låt mig förklara.
Jag dricker inte ofta. I stort sett bara när det är någonting stort, när mycket folk ska ut. Annars finner jag drickandet så sjukt onödigt. Ska man dricka, så ska man göra det ordentligt enligt mig. Och ordentligt orkar man fan inte varje helg. Eller jo, det gör man kanske. Men då det blir ju ingen grej och det blir jävligt dyrt i längden. Dessutom känns det så ovärt att åka iväg till någon person som har hemmafest och förstöra sin kropp med alkohol. Samma sak med chilldricka. Det lockar mig inte det minsta, jag får bara skuldkänslor. Som sagt, jag dricker bara när alla dricker. Okejokej, vissa undantag har jag väl varit med om, men dom är inte många.
Hur som helst, när helgerna väl kommer då jag ska festa, så är jag alltid taggad och sugen. Då vill jag inte bli halvfull, utan jag vill fylla hela mig med alkohol. Jag vill ha så förbannat roligt! Och saken är ju den - att jag nästan alltid lyckas. Jag blir tamigtusan helt galen när jag super! Och fyfan vad skoj jag har! Fast kommer vi till nackdelarna, det händer alltid, alltid, alltid någon/några dum/dumma incident/er som gör att jag skäms ögonen ur mig i månader efteråt. Ofta saker jag aldrig kan smälta, utan som jag går omkring och ältar och förbannar mig själv över. Jag är bokstavligen talat expert på att ge fel bild av mig själv. Jag beter mig som någon jag verkligen inte är, men när skadan är skedd är det redan försent. Och det börjar bli jobbigt faktiskt. Jag blir trött på mig själv hur jag alltid ska krångla till saker och ting. Speciellt eftersom jag på något sätt alltid lyckas göra bort mig för dem jag absolut inte vill göra bort mig inför.
Shit vad jag skäms för vissa saker jag sagt och gjort. För jag är ju inte sådan egentligen, men det har ju inte "det" folket en aning om. De bildar ju sin egen uppfattning efter hur jag beter mig. Jag borde kanske inte bry mig, men i många fall gör jag faktiskt det, eftersom vad dom ser inte är jag. Nej, det är inte Clara Sundh någonstans. Det är verkligen synd att jag gör så mot mig själv. Okej, nu låter det som om jag gjort saker som skulle få världen att gå under, men så illa är det inte. Det är bara det..att jag tror jag anstränger mig mer än vad jag behöver. Jag vill något så hårt, att jag liksom blir för mycket.
Så därför har jag kommit fram till att jag måste tagga ned på supandet, till en viss grad vill säga. Det är ju en fördel om jag iallafall kommer ihåg vad fan jag gör och säger. Jag har bestämt mig för att nästa ållefestare ska bli perfekt. Jag ska ha jävligt kul och jag ska inte skämma ut mig en enda gång. Inte en enda dum incident ska inträffa! Så det så! Det är nu eller aldrig, snart är det försent. Om det inte redan är det?

Klockan är över tre, men jag var bara tvungen att skriva ned det här. Nu ska jag sova och imorgon ska jag städa mitt rum, leka med mina nya kläder och träna Body Combat. Bra, bra, bra!
Godnatt folks! /c.
15 Februari 2008  | allt och inget | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Clara Sundh                                             Skaffa en gratis hemsida