Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Januari (2021)
>>


ÄVENTYRSBAD

Ikväll har vi varit och äventyrsbadat på Fyrishov i Uppsala. Vi skulle ha åkt dit med Kerstin & Joel i fredags, men då blev ju Joel kvar i Afghanistan pga snöstorm. Igår kom han hem till Sverige igen och därmed kunde vi åka iväg och bada. Måste säga att Fyrishov inte var som jag hade förväntat mig. Jag trodde att det skulle vara mer, alltså större och fler grejer att göra. Det fanns 2 vattenrutschbanor med tidtagning och där var vi ju "tvungna" att tävla. =) Jag förlorade alla åk (trots att jag försökte mig på knepet att barlägga rumpan) och Joel vann alla åk och slog även rekord varje gång (utan barlagd rumpa). Vi gick även till den vanliga simhallen där det finns hopptorn och svikter. Joel gjorde en del snygga akrobatiska övningar, Nicke vet jag inte vad han gjorde - men vackert var det inte! =) Kerstin gjorde cheerleadinginspirerade hopp och jag utförde tricket att hoppa så lite som möjligt.... Klev ut och hoppade rakt ner och var tvungen att hålla för näsan. Kerstin sa att det hade stått 2 rädda småtjejer i kön och den ena hade sagt att hon skulle hoppa som jag gjorde. =))

Efter bubbelpool & bastu åkte vi till MAX och åt middag. Det var väldigt skoj att bada och vi hade en jättetrevlig kväll! Förutom att jag blev utsatt för min badhusgolvfobi. USCH, vad äckligt det är på golven i badhus!! Och ni kan ju tänka er hur det ser ut på golvet på en sån stor anläggning mitt under sportlovet!! Min fobi blev nog faktiskt ännu större ikväll och snart måste jag nog skaffa såna där badtofflor.

Tyvärr fick Gunde inte följa med till äventyrsbadet. Han skulle säkert tyckt att det toppen att bada där!! Tänk vad skoj det vore om dom kunde ha hundkvällar! =)

21 Februari 2008  | Blogg | 4 kommentarer
Ja, visst är det tragiskt att Fyrishov diskriminerar hundar. Annars vet jag ett litet sjöodjur som säkerligen testat det mesta. =) Visst är badhusgolv äckliga?! Får rysningar bara av att tänka på det. :P Har också funderat på att skaffa tofflor. =) Hoppas ni har en trevlig helg i det fina vädret! Kram från oss!

Webbplats: http://www.trojaochhera.se
Skrivet av Emma, Troja och Hera den 23 Februari 2008 12:52
Jag vill oxå på äventyrsbad...

Webbplats: http://www.johannaagnes.blogg.se
Skrivet av johanna den 22 Februari 2008 23:28
shit va kul med äventyrsbad!!:D vårt nya charmtroll ska heta leya :) ses vi imorrn kväll? kram!
Skrivet av t3 den 22 Februari 2008 22:10
Ja synd att det inte finns hundkvällar, skulle vara en vacker syn :)

Webbplats: http://www.nogg.se/wolf
Skrivet av Linda den 22 Februari 2008 20:16
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Therese Långdahl                                             Skaffa en gratis hemsida