Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Januari (2021)
>>


En rolig lördag!

Vilken härlig dag det var igår! Riktigt vårväder! Nicke skulle träffa några kompisar på skjutbanan i Rosersberg och jag åkte med dit. Tog sen bilen och åkte med Gunde till slottsparken för att gå en långpromme. Vi fick även en del del skotträning under promenaden. Jag har saknat våra promenader i slottsparken, så det var riktigt skoj att gå där igen! Åkte sen vidare till Upplands Väsby för att kolla på lydnadstävling. Hann nästan bara komma dit, innan Nicke ringde och sa att dom var färdiga på skjutbanan. Som tur var skulle dom åka till en pub efteråt och dricka öl, så jag hann kolla på lydnadstävlingen en stund.

Åkte och hämtade Nicke och sen hem för att duscha och byta om. Vi var bjudna till en fest i Märsta och jag trodde att det var Cinas 40-års fest (som skulle ha varit i oktober, men blev då inställd). Men det var minsann ingen 40-års fest, utan en inflyttnings/återföreningsfest eftersom Cina & Freddan har flyttat ihop igen. Och det är vi väldigt glada för!! Måste nog säga att det var en av dom roligaste festerna jag nånsin har varit på! Har sällan skrattat så mycket som jag gjorde igår. Jag var dessutom nykter och hade minst lika kul som alla andra som var onyktra! En massa trevliga människor träffade vi där, både nya & gamla bekantskaper! Killarnas stora gemensamma intresse var jakt och en hel del knasiga/tokiga/roliga jakthistorier fick vi höra. Vi bjöds på god middag, obegränsat med alkohol, många skratt och sen avslutningsvis blev det SingStar. Som nykter person i sällskapet var det minsann ingen lätt sak att få låna en mikrofon! =) Det var dock väldigt kul att sitta och titta/lyssna på dom andra. Det var till en början lite oenighet om vilket lag som hade vilken färg, för första omgångarna trodde båda lagen att dom hade den blå, vinnande färgen. Vilket i och för sig vore bra, för då var ju alla vinnare! =)

Här är några bilder från festen:

Så här kan man göra med bordsdekorationen:

Till sist! Såna här bilder vet jag inte om man får lägga ut... Men här kommer i alla fall SNIGLARNA!! =)

24 Februari 2008  | Blogg | 3 kommentarer
Sitter här med snigeln och hans underbara fru....:-) vilket par..ler...ja dessa kan alla människor ha trevligt och mysigt med på många olika sätt:) Kram S & R i Märsta Kompisar till Cina och Freddan...syns på nästa fest...
Skrivet av Sanna den 12 April 2008 20:57
Sköna bilder, skön fest! Snigel och hans bror från Björnes ramlade in (ut) framåt småtimmarna, är inte så svårt att förstå vem det är även om bilden är kapad ;-)

Webbplats: http://www.bmag.se
Skrivet av Niklas aka Jokern den 26 Februari 2008 08:44
En massa tollare i Upplands-Väsby låter nästan som om det skulle kunna va Trollas "släkt" som var på utflykt. Ena halva av Agrosofens kennel bor där! Sniglarna... uh.... Vad GÖR de egentligen? Lundhags-kängorna köptes på Naturkompaniet i Karlstad. Fanns ett par kvar, i min storlek. Ibland ska man ha tur! Ha de gött!

Webbplats: http://www.miratrolla.se
Skrivet av Mari den 24 Februari 2008 22:48
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Therese Långdahl                                             Skaffa en gratis hemsida