Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Oktober (2019)
>>


ÅTERUPPLIVNING

Yey, Johanna har äntligen bestämt sig för att damma av sin nogg :) Var väl ett skapligt tag sen jag skrev sist, så en del har hänt. Jag har gått och skaffat mig en karl, tänka sig :O Henrik heter han är värsta minstingen på blott 17 år, men jag älskar honom ändå ;)

Just nu är jag alldeles jätte mitt uppe i att gå klart sista terminen, skaffa mig ett vettigt jobb, söka högskola samt ordna med den jäkla balen som håller på att ta kål på mig levande. Tyckte att jag var ute i sååååå god tid med klänning och var skitnöjd men ajjaj, det är ju MASSA mer som ska fiksas, typ skor, handskar, hår, sjal, smink och för att inte nämna balträningarna, dom tar också långsamt död på min energi.

Nu har jag i alla fall hittat ett par skor som ska dansas i, jag och mor hade heldag på stan, gick in i VARENDA affär som sålde skor typ. För alla småfotingar därute, det är bara Bianco och sen Marie P. skor som ens är värda att besöka, såvida du inte har megamkt pengar och vill köpa för 1 350:- på Pigalle dvs.

Ikväll har det varit släktmiddag, med det sedvanliga gnabbet om hur skolan är uppbyggd, lärares lönser, sjuksköterskors kompetens samt huruvida man ska ha katt eller hund. Och med gnabb menar jag inte lite körleksfullt gnabb utan det mer storskaliga med nävar i bordet och hej o hå. Jaja, jag älskar dom med i alla fall :)

Imorgon kommer Hänky till Lkpg igen på kvällen, och innan det ska jag träna på min jäkla saxofonläxa, samt ha två timmar balträning i den rosa (!) gympahallen, hur nu alla ska få plats där ?! yeye, lär ju bli sådär lagom lökigt och mysigt.. MEN NU, ska i alla fall jag sova, innan jag ännu mer avlider..

PLUSSSSSS
13 April 2008  | JAO | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Juhänna panna                                             Skaffa en gratis hemsida