Nino, Ciwi & Wira virrpanna !!!
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
September (2020)
>>


träningsläger

I måndags fick jag nog av stadsluften å åkte upp till Pekka i vårgårda med alla hundarna.
Nino blev överlycklig, för han lyckas alltid komma lös när han e sär (och självklart även denna gången),
Ciwan blev överlycklig över att få gå runt å leta efter katten, jaga upp den i ett träd å äta upp kissekattens mat... stackars lilla Smilla!!!
Wira blev ju helt tokig i att få se Härja (som vanligt) och dom busade i timmar medans jag å Pekka satt på gården å drack öl å filosoferade.
Tisdagen var fullspäckad med olika saker. rapport, lite lydnad och frispår, samt sjukt mycket busande och några skogspromenader. Så härligt väder, så även då satte vi oss å drack öl.. Härligt träningsläger ;)
Hundarna hade inga problem med att somna, men det hade jag konstigt nog.. Jag var hur trött som helst, men sova gick inte.. Jag låg å läste långt in på småtimmarna och vid 3-4-tiden så tvingade jag mig själv till att försöka somna.. Tillslut gick det ju...
Inte en enda gång snattrade jag i mobilen under tisdagen!! (rekord !!!) men det var enbart för att tele 2 höll på att lägga om mitt kontantkort till abbonemang, så simkortet var avstängt under en viss tid. Så när jag kom hem idag hade det vart gaaaanska många som hade sökt mig. haha..
Innan jag åkte hem så han vi med ett varsitt frispår med småtjejerna och en promenad med hela ligan..


Det snackas om att jag ev skall opereras igen och jag hoppas att jag får en tid så snart som möjligt. Jag var ju in akut i torsdags förra veckan och då sa min läkare att det skulle göras inom 2veckor.
Men ska det göras så e det likabra att få det gjort..
(jupp, för alla ni som undrar så är det samma läkare som har opererat mig de andra 5 gångerna som har misslyckats...)Självklart glömde jag kameran hemma, så det blir inga fina kort i bloggen denna gången heller *skäms*
16 April 2008  | Allt å lite till... | 2 kommentarer
Håller med. Varför uppsöker du inte en annan läkare Carro? Han verkar ju inte vara riktigt ok , den där. Vad säger du om lördag förresten? E.m eller f.m spelar ingen roll för min del! :)
Skrivet av Annika den 17 April 2008 06:44
den läkaren känns ju änna lite konstig..finns de inte ngn som kan ge ett andra utlåtande?? Tänker på dig o hoppas de löser sig snart!

Webbplats: http://www.123minsida.se/Tokhundarna
Skrivet av mika den 17 April 2008 00:43
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & carolina ...                                             Skaffa en gratis hemsida