Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
September (2020)
>>


AGNES

Har snott några bilder av syrran....

Nu har jag avverkat min andra jobbhelg och det har gått smärtfritt!! En lugn helg, men vi vet att det är lugnet före stormen, för från och med imorrn är lugn ett minne blott....

Innan jag flyttade ner hit, eller kanske innan jag skaffade hund, hade jag aldrig hört talas om gungfly. Ikväll när jag var ute med Gunde hittade jag ett ställe som jag hade föreställt mig att gungfly skulle se ut. Perfekt! Äntligen ett tillfälle att testa! Tyckte först att det kändes lite läskigt att gå på, men det kändes ändå rätt så stabilt och därför vågade jag lägga ut ett litet sök till Gunde. Nu när jag kom hem var jag såklart tvungen att googla på gungfly och fick då fram följande information från Wikipedia:

"Gungfly är en matta av levande och döda växter, torv, drivved m.m. som flyter på vattnet i ett vattendrag. Gungfly uppstår ofta som en blandning av vattenväxter och vitmossa, och allteftersom det blir fastare kommer även landväxer att börja växa där. I de flesta fall växer gungfly utåt från stranden men kan sedan lossna och bli flytande fritt i sjön. Gungfly är farligt att gå på eftersom man inte vet var det bär och inte bär."

Det är alltså farligt att gå på, så det blir nog inte några fler gungflypromenader för min del! =) Jag hade dessutom inte mobilen med mig och det hade ju varit snyggt om jag hade sjunkit ner och fastnat och inte kunnat fixa nån hjälp! Gunde fick i alla fall ett tungsprunget sök och det började med att han som vanligt rivstartade och föll sen huvudstupa framåt eftersom det tog tvärstopp i gungflyn. Han kom upp igen med mossa på huvudet. =)

 

20 April 2008  | Blogg | 5 kommentarer
Tack för grattis! Ja, det var kul att det gick så bra. Jaså, du kommer till Värmland till helgen! Hasse dömer ju på söndag så jag ska försöka följa med ner! kram!

Webbplats: http://www.goldenkim.se
Skrivet av Agneta den 21 April 2008 21:14
Ha ha en mini-ulle!!? Ja de va ju hon själv som skrev de ;-) Himla söt!! Kul läsning om gungfly! Ha de gött!

Webbplats: http://www.torpie.se
Skrivet av Gun den 20 April 2008 23:48
Men kolla då :)!!!

Webbplats: http://www.johannaagnes.blogg.se
Skrivet av johanna den 20 April 2008 21:16
hehe e de en mini-ulle*skratt* dammsugaren i högsta hugg*tumme upp te agnes* Snart ses vi ska bli sååå skoj:=) kram kram ulle,mio,lätta

Webbplats: http://www.freewebs.com/miogibbe
Skrivet av ulle o mio den 20 April 2008 20:51
Vilken söt liten Agnes! Har jag missat nåt? Vart kanske vi ses till helgen? Svar önskas fort som attan! Kramiz från en vilsen själ!

Webbplats: http://www.goldenkim.se
Skrivet av Agneta den 20 April 2008 18:48
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Therese Långdahl                                             Skaffa en gratis hemsida