Different names for the same thing
Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
December (2020)
>>


Lets fuck em all from behind!

Nu har jag suttit vid internet så det räcker för en MÅNAD!
Jag har roat mig med att läsa en viss blondinbellas omskrivna blogg.
Till min bråda besvikelse kunde jag inte finna något intressant i hennes meningar. Det handlade mest om vilken mat hon ätit, vilka skor hon tyckte om, hur man ( enligt henne ) bör ta hand om sitt yttre, hennes träning och lite svag-sympati för särskilt uppmärksammade barn som blivit mördad.
Jag hade lite högre förväntningat, efter all uppmärksamhet hon fått.
Men det var som vilken rosa, tråk-mode-blogg som helst.
Som mellanmjölk.
Ingen rosa elefant där inte.

Jag påstår naturligtvis inte att jag själv är överdrivet intressant, men jag kan inte för mitt liv förstå varför en 17-årig tjej vars största intresse är är att shoppa kan få sådan ruskig uppmärksamhet. Jag skulle kunna sätta nästa dricks på att jäntungen inte ger en spänn av sina gratispengar till bistånd. Istället handlar hon en klocka för över tusenlappen. HUR kul kan det vara att läsa om en moderat som inte ens får rösta sitta och beskriva sin kolhydratslösa lunch?
Världen är bra konstig. Ytliga människor får hur mycket publicitet som helst, medan dom som faktiskt försöker göra en bra sak får ett hånskratt och en spark i maggropen. Det är EXAKT sådant här hyckleri jag avskyr. Ja, stjäl barnen bara, medan dom är unga och oberoende. Så fick vi ännu en högervriden, utseendefixerad hycklare vd bordet, duka upp, höj glaset till skål!
Nu har jag sagt mitt om den blonda skönheten, hoppas jag slipper läsa långa löpsedlar om henne i fortsättningen.

DET lär gå ganska bra, med tanke på att jag varken har tv, radio, internet eller ens en dagstidning. Fantastiskt skönt. Dock känner jag mig som 70 bast, man måste ju tänka på att vi lever i upplysningens tid. Vi måste ju utvecklas, vi lever ju inte på stenåldern längre. Nej vi gör ju inte det, för på stenåldern hade dom definitivt inte mobiltelefoner med internet, kamera och fan vet vad man mer kan göra med den portabla luren dessa dagar. Vi nöjer oss aldrig, nej det går inte att tillfredsställa den medvetna människan som lever på 2000-talet.
Mycket måste ha mer och mer än så.
Åh, vad jag önskar att världen kunde vara lite mindre ytlig och lite mer medveten, åh, vad tråkig världen skulle vara om det inte fanns miljarders olika sko-modeller och om vi inte hade möjligheten att köpa en rosa boa av den enkla andledningen att den är rosa och det är en boa.

Nu ska jag sova och drömma mardrömmar om en blond fröken som beslutsamt stegar in i riksdagen i ett par sprillans nya Prada, samtidigt som barn i lägre samhällsklasser köper sina sneakers begagnade och trasiga.
21 April 2008  | Vardag | 0 kommentar
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Anette Andersson                                             Skaffa en gratis hemsida