Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
September (2020)
>>


Ingen ridning = ingen träningsvärk

Ikväll har jag gjort massor av saker! Mest tråkiga saker, fast dom räknas ju också. =) Skulle egentligen ha varit och ridit ikväll, men det hann jag inte med. På sätt och vis skönt, för nu slipper jag ha träningsvärk dom kommande dagarna..... =)

Idag var det 3 tillfället på demenskursen. Kerstin kom förbi och lunchade med mig och dom andra kursdeltagarna. Vi satt ute och åt och det var snudd på för varmt. I alla fall om man har långkalsonger. Det var för ljust också. Trots att vi satt med ryggen mot solen blev vi bländade. Fast man ska inte klaga nu när det äntligen är vår! Efter kursen åkte jag och shoppade bra-att-ha-saker.

Ikväll har jag dammsugit bilen. Jag har planterat blommor. Jorden räckte inte, så det fick bli en nödlösningsvariant för dom blommor som inte fick bo i en kruka. Eftersom Nicke grävde bort halva rabatten förra året när vi fixade avloppet, så köpte jag några lökar för att fylla ut tomrummet. Nu blev det inte riktigt som det stod på förpackningen att man skulle göra.... Hålen blev inte så djupa som dom skulle bli och avstånden gick det inte hålla koll på, för jag hade ingen aning om var jag hade stoppat ner lökarna. Vi får väl se vad det blir av min oseriösa plantering! =) När jag planterade blommor hittade jag årets första SNIGEL. Usch & fy!! Den bor numera i soptunnan, för jag har inte kommit igång med dödandet än. Det tar emot! Förutom att inte döda sniglar har jag även städat kaninburen, tvättat, vikt tvätt, hängt tvätt, diskat, städat (nu ljög jag!) och packat.

Åker nämligen till Värmland efter jobbet imorrn, eller rättare sagt idag eftersom klockan är över tolv. Äsch, nu blev det rörigt, men det är fredag jag pratar om! =) Jag har semester 1 vecka och kommer att vara hos Ulle tills på onsdag. På onsdag åker vi ner till Flatterhaft för att vara med på jaktinternat. Så semester i bemärkelsen att vila upp sig kommer det INTE att bli! Ska bli roligt att träffa Ulle & Mio igen och vi kommer även att träffa Gunilla & Aliz (Gundes syrra) på internatet! Ser även fram emot att träffa alla andra trevliga värmlänningar som jag känner! Dom otrevliga tänker jag inte träffa. =)

HA EN TREVLIG HELG!!!

Förra årets blommor.

Planterade även marsvinslökar förra året!

 

25 April 2008  | Blogg | 2 kommentarer
Bra att du åker till Ulle några dagar i förväg!! Du minns väl våra planer med hennes väckningssignal??? Se till så att hon har en behaglig variant innan internatet!!! Ska bli så himla kul att ses!!! :-) Kram Gunilla & Lortfian Allan-brallan PS. Har du packat ner stöveltorken?? :-)
Skrivet av Gunilla & Prinsessan Aliz den 26 April 2008 21:33
Du kan fan inte mena allvar...har du långkallingar i slutet av april??? Tok! Jag vill oxå sätta marsvinslökar! Ha en trevlig ledig(?)vecka!

Webbplats: http://www.johannaagnes.blogg.se
Skrivet av johanna den 25 April 2008 15:47
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Therese Långdahl                                             Skaffa en gratis hemsida