Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Oktober (2020)
>>


Vart passar det att må dåligt?!

Vart nå´nstans passar det att berätta att man mår så dåligt att panikångesten
K R Y P E R i kroppen på kvällarna och att tårarna flödar och hjärtat bultar så det gör ont i bröstkorgen?

För vem kan kan man berätta att ens självkänslan är så låg att den knappt är mätbar och att man över huvud taget inte kan klara av att göra någonting längre?

Vem tar mej på allvar när jag vill berätta att jag känner en svullnad i ryggen som spänner när jag anstränger mej och som jag ÄR ÖVERTYGAD att det är cancer?

Hur många orkar med en mamma/dotter/vän som inte ens fixar att betala sina räkningar för minnet sviker när stressen sätter in och livet ställs på ända?

HUR ska jag kunna förklara för alla runt-om-mej att jag INTE KAN/ORKAR/VILL må såhär psykiskt dåligt längre?!
Det enda jag vill är att få må bra igen...

       
15 Maj 2008  | dagliga vedermödor | 1 kommentar
Hej Kära A-C!!! Jag vill skicka jättemånga stora tröstkramar till dig!!! Det låter som att du har hamnat på den plats jag var på för några år sen! På pricken!!! Jag såg ingen ljusning, men det enda jag ville var att bli "som vanligt". Låg självkänsla, ingenting var roligt, jag klarade inte att göra någonting,, allt kändes som måsten. Satt helst och stirrade in i en vägg, eller drog täcket över huvudet och grät!!!! Jag fick diagnosen utmattningsdeppression efter ett tag, och jag tog förtvivlat emot all hjälp som fanns, DVS antideppressiva. Efter ett tag, när jag kände att jag orkade, även psykologhjälp. Innan jag fick hjälp, hade jag panikångest mest på kvällarna och nätterna och jag spände mig undermedvetet i ryggen och nacken hela tiden., Jag kunde knappt andas, jag fick ligga och stretcha för att få luft. Jag var övertygad att jag skulle dö, och att jag hade fått cancer i ryggen... vad kunde det annars vara, som hela tiden kändes som en svulst i ryggen??? Jo, det var stress och ångest som gjorde att kroppen sparkade bakut och sa ifrån på det mest hemska sätt. Men det visste jag inte då, jag hade ju aldrig känt så innan! Det du måste göra, är att lägga all.. ja, ALL energi som det bara går på dig själv. Du är säkert en människa som tänker mer på andra än dig själv, det låter så. Försök att få hjälp på vårdcentralen, och ta gärna någon med dig, som har sett hur du mår ,egentligen... när man är på VC, är men som deprimerad otroligt "duktig" och visar inte hela myntet. Du måste ta hjälp, A_C!!!! Mig fick man tvinga iväg, eftersom jag trodde jag skulle få min dödsdom!!! Men jag fick hjälp mot det jag egentligen led av: Depression!!! -och såsmåningom mådde jag bättre! Skriv gärna! Kramar Erika/Cinnamon77
Skrivet av Erika den 18 Maj 2008 14:02
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & A-C H                                             Skaffa en gratis hemsida