Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
September (2020)
>>


................

jag vet inte vad jag ska skriva om....................
jag vill skriva mycket, men jag vet inte ens vilka som läser min nogg. vissa vet jag, men annars nope. och då tänker jag ej berätta så mycket jag vill.

annars...

måndag: skola... minns blivit slagen med en innebandy klubba av david, läst om anabola steroider eller vad det nu heter.

tisdag: lekt med abdallas hud under hakan ;D blivit slagen av david, blivit inknuffad i skåpet av dom där två och blivit skrämd så jag slagit huvudet mot stenväggen. skoldagen var lååååång, slutade 20 i 4. annars en lååång men rolig dag. :P om någon vet något om landet mali. skriv!!!!! arbetar med det landet på so:n. :P sett ett slagsmål mellan en rysk tjej och en afrikansk tjej. wooha! hade hört att dom skulle slåss och det gjorde dom. har nu märkt att andra killar har rätt, tjejer drar ofta varandra i håret när dom bråkar. why? den ryska tjejen har långt hår, den afrikanska hade slöja. så när den mörka tjejen drog i ryssens hår så slet ryssen av afrikanskans slöja. dom sparkade varandra och så. damn! :P

onsdag: slagit sofiaA, jobbat med datorn nästan hela dagen. so:n på morgonen och pt:n på eftermiddagen. 4 timmar sammanlagt tror jag. lol, hans paralellklassens lärare sa: "jag är så trött på killar som går runt och kliar sig här" *kliar sig bredvid underlivet.* alla gapskrattar. han igen: "asså om man vill klia sig här *visar* så ska man gå in på toaletten." alla skrattar fortf. "och sen så är det inte passande att klia sig så inför alla." DÄR kliade han sig på riktigt. alla tjejer kollade bort, usch. han är typ 50-60 något... och dessutom har jag hört att han fortfarande bor hemma hos sina föräldrar, eller ja hos sin pappa. hans mamma dog i somras.  

och japp, min nogg har börjat få färg som ni kanske märkt..

♥ u, putte!

15 November 2006  | Allmänt | 2 kommentarer
har också hört det ;b om jag är inte inne i msn på fredagkväll eller lördag då fattar du att jag ligger på sjukhuset ;p

Webbplats: http://www.nogg.se/jojjoo
Skrivet av Jojjo den 15 November 2006 22:19
är färgblind :(

Webbplats: http://www.nogg.se/jojjoo
Skrivet av Jojjo den 15 November 2006 22:01
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Lotta -                                             Skaffa en gratis hemsida