Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Augusti (2022)
>>


Min blivande sambokisse SOL-BRITT !!!

Är det inte det ena så är det det andra och nu ska jag visst få ännu 1 sambokisse i kojan också. Huffa! Alldeles nyligen så vandrade ju min förra sambokisse Brynolf över regnbågsbron, vilket har gjort att Torsten-katt har känt sig väldigt ensammen. Hur man nu kan göra det med MOI i kojan...Uhum! Men hur som helst. Matte velade om hon skulle skaffa 1 raskatt (siames) eller 1 bonnekatt, men till slut så bidde det alltså bonnekatten SOL-BRITT!

 

Men Sol-Britt är ännu för liten för att flytta hem till oss på 1 tag så till dess bor hon kvar hos mamma Mizan å sina syskon på Göteborgs Djurskyddsförening. Här är 1 bild på mamma Mizan och Sol-Britt...

...och här 1 bild på Sol-Britt, alla syskon å mamma Mizan. (Det är Sol-Britt som ligger på rygg och blir lite tvättad)

 

Vem som är pappan till kissebarnen är det ingen som vet, men mamman heter alltså Mizan. Hon är 1 kisse som inte har haft det så lätt här i livet. Levt ute och farit illa. Troligtvis dumpad för länge sedan. Men till slut så var det ändå någon snäll 2-bening som "fångade" in henne och körde henne till djursjukhuset. Därifrån fick hon sedan komma till Göteborgs Djurskyddsförening där hon födde sina kissebäbisar. Och 1 av dem är alltså min blivande sambokisse Sol-Britt som flyttar hem till oss i slutet av juli. HUFFA! Fast...liiite söt är hon väl då´rå *fnrr*...Eller hur?!

 

Och från det ena till det andra så visade det sig att 1 av tanterna som jobbar på katthemmet har 1 MOPS också. Jomenvisst! Och naturligtvis fick vi leka lite och några smårejs bidde det också. Han heter Moppe och självklart tipsade jag honom om kommande mopsträffar å allt annat som är väsentligt att veta här i livet. Här är 1 bild på oss 2...(Moppe till vänster och jag till höger)

Ps..Till er som kanske undrar så har även mamma Mizan fått 1 ny koja! Men hon flyttar inte ännu - Sol-Britt och hennes syskon måste ju bli större å flytta först. Men sen så kommer hon alltså att få flytta till 1 egen inomhuskoja, hon också!

Huffa huffa...vilken dag asså...men nu är jag så trött å tänker sova 1 stund så...Hejsvejs å på återuffande!

*ZzZZZzzZZZzzzzzzzz...* / Sture

23 Juni 2008  | Uff! Uff! *fnrr* | 4 kommentarer
Grattis till Sol-Britt! Hon ser underbart söt ut. Jag vill också ge er en stoooor eloge som väljer att ta en katt från katthemmet. Det är sånna som ni som ger hopp åt alla hemlösa kissar. Sol-Britt är en riktig solskenshistoria. Kram på er!

Webbplats: http://www.nogg.se/hedda
Skrivet av Hedda, Ettan & Simon den 2 Juli 2008 16:27
Gul ros av oss dårå ;) Och söt var ju bara förnamnet :) Sötnosen Sol-Britt Kram kram till er alla i kojjen *L*

Webbplats: http://www.nogg.se/gosmops
Skrivet av Dogge o mitt glada gäng den 23 Juni 2008 23:46
oj vilken lite gooobit! riktig coool look hon har lille sol-britt!

Webbplats: http://www.nogg.se/mopspenny
Skrivet av penny & ringo den 23 Juni 2008 21:32
Åh, StureGulle.. äntligen en SolBritt i din koja ;-) Mamz tycker att hon är jättepättesöt!! Jag tycker som du, StureGulle..."så där".... ;-) Nu är vi i Värmland igen, kom till Nykroppa för 1 timme sen. Vi ska hälsa på moffa å fammo på deras äldreboende imorgon. Såg du att Prästbackens å vår holländare Gichel, har ställts ut på 3 utställningar och placeringarna är inte fy skam : BIS 1, BIS 3 och BIS 4!! Åhåjaja..., dessa ungdomar som charmar alla. Jag längtar efter att få träffa dig å Mirran åxå förståss.... Tuusen pussar ditt VåffelHjärta med flock

Webbplats: http://www.nogg.se/startpage.asp?idHomepage=8528
Skrivet av Våfflan&Brenda den 23 Juni 2008 19:20
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Sture Nilsson                                             Skaffa en gratis hemsida