Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Januari (2021)
>>


Paddy is back!!

Vår kära gamla vän Paddy är tillbaka! Fast jag är ju inte helt säker på att det är våran Paddy. Det kan ju lika gärna vara nån annans som har flyttat hit, men det spelar ingen roll för nu är ordningen återställd! =) Vi upptäckte Paddy när Nina & Arnold var här och sen såg vi honom några kvällar efter det. Sen försvann han och i söndags kväll hittade vi Paddy igen. Då hade han på nåt sätt lyckats ta sig över den höga kanten till grunden och satt på insidan under armeringsjärnet. Där satt han i många timmar och rörde sig inte ur fläcken - inte ens när jag petade på honom med en pinne. Innan vi skulle gå och lägga oss gick Nicke ut och lyfte Paddy ut ur grunden, för han skulle knappast ta sig därifrån själv. Här kommer en bild på våran huspadda:

Visst är han snygg?! =)

Idag har jag & Gunde haft 2 träningsdejter. Först med Annika & Ture i Väsby. Lite jaktträning, mycket prat och lunch på en thairestaurang hann vi med. Himla skoj att hinna träffas och till och med träna tillsammans! Annika & Ture bor i Luleå och är i 08-land på besök i veckan.

Sen åkte jag & Gunde till Värmdö för att träna med Marika & Saga. Lilla Piaf var med som praoelev. Gunde & Saga hann köra varsin övning innan det började regna. Förstår inte varför vi alltid ska ha sån otur med vädret?? Nästa gång får vi dansa soldansen innan! Eller det kanske blir för varmt då, så muletdansen blir nog lagom.... =) Jag hade med mig mitt paraply, men lyckades bli genomblöt i alla fall. Vi körde några markeringsövningar i regnet och sen gav vi upp. När vi kom tillbaka till bilarna slutade det regna.

1 Juli 2008  | Blogg | 2 kommentarer
Hmmm snyggPaddy?! Nja jag vet inte men det kanske är en prins egentligen eller gäller det bara grodor?! =) Hoppas ni får en riktigt härlig sommar! Kramar K
Skrivet av Kristina den 2 Juli 2008 13:16
Halloj! Ja det var trevlig träning! Vi kör väl en repris -utan regn- snart!? :-) Kram från Marika och svansvift från Min-tand-e-lös-Piaf och Skitsnygg-löptik-Saga

Webbplats: http://myflatcoats.net
Skrivet av Marika, Saga och Piaf den 2 Juli 2008 09:31
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Therese Långdahl                                             Skaffa en gratis hemsida