Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Augusti (2022)
>>


Min resa till 08 tur å retur!

I torsdags åkte rott-Alma å MOI med våra mamsor till den Kungliga Hufvudstaden 08! Tanterna skulle visst dit och kolla på nån världsvinnardans, men själv var jag inte ens anmäld. Uhum! Vi skulle sova hemma hos 2 schäferpinglisar + deras flock å innan dess så skulle vi även besöka rott-Almas 2-benta morfar. Sagt å gjort!

Men i vanlig ordning (grrrr) så strulade matte med kameran när mopsarna dansade så alla bilder bidde alldeles för mörka. Men mopsen som vann och blev BIR var i alla fall mattes absoluta favorit - Tangetoppens Damien Dream O´norway. GRATTIS Damien!

Den enda bild från utställningen som inte blev för mörk togs utanför ringarna *fnrr* Det är 1 bild på 1 ras som matte aldrig har sett tidigare. Rasen heter Saarloos wolfhound. Visst är de stiliga?!

Matte lyckades även shoppa lite *fnrr* Bl.a köpte hon 1 stor RÅSA kylfilt till MOI som jag ska ha i bilen/buren när det är varmt. Perfekt! Och så köpte hon 1 skojsig leksak samt 1 ny spårlina till MOI också! Nåt mer? Låt se....jo, hon hittade visst även 1 regnställ från Arrak Outdoor till sig själv. Däremot så köpte hon inte 1 endaste gotte till MOI. Huuur kunde hon bara glömma det??? Jag bara undrar asså. UHUM!

Och efter utställningen så blev det REJS vid 1 ställe som heter Flaten! Det var 1 kuligt gäng från 08, den coola ligan från Hudiksvall samt MOI som träffades. Det rusades å rejsades å sniffades å så badade vi också! Här kommer 1 bild från vårt rejs...

Därefter blev det dax för hemfärd till mitt Gbg och jag zzZzzzZZzov hela vägen hem. Jag piggnade dock till lite när jag kom hem till MIN koja å hälsade på Torsten-katt, men nu har jag slocknat igen. Mmmm..borta bra, men hemma bäst *fnrr* även om det så klart va skoj att få lämna lite visitkort där uppe i den Kungliga Hufvudstaden 08. Har ni märkt dem..mina små visitkort..ni 08-or? *fnrr*

*FnattFnatt...ZzZZzzzz*.....från Sture

 

5 Juli 2008  | Uff! Uff! *fnrr* | 9 kommentarer
Murff i kojan! Det var då för väl att du fick fixa lite råsa p-nk i storstan, fnrr fnr! Mamz letade efter din mamz på utställningen... hon var bara där en kort stund. Hon kom i af hem med en ny bussväska (BLÅ) till mig - den fanns i råsa också och då tänkte hon på dig... men du behöver nog ingen sådan eftersom du rattar egen bil! Jag hör av mig sedan om någon frågar efter vems visitkort det är som stinker i Flaten! Ska åt det hållet om tre veckor! Maff, mILLe

Webbplats: http://www.nogg.se/millemanza
Skrivet av mILLe den 6 Juli 2008 22:55
Jo visst kaggegoos va vad jag va sugen på,hi hi hi!Aploder fick jag för det oxå!GP inlägget va inget märkvärdigt he he.De hade skrivit en kort notis om att det startat och satt in sex små bilder på ovanliga hundraser varav en va på MOI!!!
Skrivet av Agathon den 6 Juli 2008 15:01
Mjeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeegrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr å inte kom du förbi moi? Å här sparade jag en halv kladdkaka till dig helt i onödan! Ska bums göra slut på den!!!!!

Webbplats: http://www.nogg.se/VildaVille
Skrivet av Ville den 6 Juli 2008 09:53
hej Sture gull,blink vink..Fiddeli Så skojs vi hade storMentorn..Ebbson Käre mentor-broder..Äntligen liksom/Doggemannen Voff, nästa gång ska du o jag bada ihop..vi lämna papzen hemma så kommer jag oxå få bada..Hedda Härlig bild asså..tror banne mig att alla är med på den va????!!!!

Webbplats: http://www.nogg.se/gosmops
Skrivet av Dogge o mitt glada gäng den 6 Juli 2008 09:18
WOOOOW asså vi kunde kunde lätt gett bort ett märgben lr två för att få vart me´...hmm...och sånna där volfhundar finns det tre...i Borååås...

Webbplats: http://www.nogg.se/mopsenfridolf
Skrivet av Fridolf & Willgot den 5 Juli 2008 23:37
Kul med minisemester!De där Sarloos har vi hört talas om här hemma.Matte vet en på vovve.net som har sådana.Snygga men inget för MOI.Va mycket skojsiga presenter du fick.Jag fick en bok om min ras så att jag inte skall känna mig så lost och ensam.Plus en massa skoj bus hos Bullekompisar.

Webbplats: http://www.agathon.cybersite.se
Skrivet av Agathon den 5 Juli 2008 21:47
jag fattar att du blir lite purken när mamsen glömmer att fylla på trubben! vår mams glömde fylla på här med, hon köpte bara supergotter till vilma & klara:( vi fick visst bara en pälskarda...kul...verkligen....:? vi vill uffa att det var mäktigt att träffa knugen råsa af götlaborg, tackar ödmjukast för att Ni behagade rusa med oss, och skickar en blöt puss till er kojan och fröken alma som fick sitta i bilen....(!) trubbsmack! /T&E

Webbplats: http://www.trubbel.be
Skrivet av trubblet och ellliotet den 5 Juli 2008 19:56
åhhh, va synd att vi inte va där..... Vi hade dock 6 engelska bulldogs på besök 1 lagotto o 3 mopsar (från Norge) + oss kringelpinglor så det blev rejs här o massor av grillat, så det funkade det me =) Ha det bäst Stureplutten så hörs vi, kram/Maud, Kärran o Biggis!

Webbplats: http://www.nogg.se/pugsarmys
Skrivet av Maud, Kärran o Biggan den 5 Juli 2008 12:21
du verkar ha ahft det bra snygging. varför fick inte du vara med och dansa? puss!

Webbplats: http://www.nogg.se/puddingarna
Skrivet av korven den 5 Juli 2008 05:33
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Sture Nilsson                                             Skaffa en gratis hemsida