Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Januari (2021)
>>


Värmlandsbesök & hundutställningar

Ska försöka hinna skriva lite här innan jag åker. Dom senaste dagarna har det varit fullt upp! Onsdag kväll var Åsa & Patrick här och grillade. Torsdag kväll var det jaktträning med Annika & Ture. Fredag kväll kom Ulle & Mio, Gun & Jappie och Christina & Tira hit från Värmland. Vi hade först tänkt att vi skulle grilla, men köpte hem pizza istället och drack lite alkohol. Upp tidigt på lördagen för att åka till Almare Stäket och kolla på hundutställning. Stoooor utställning och mååååånga hundar! Mycket folk var det också. Jag hann prata med några kändisar, men missade säkert många. Det var lite rörigt med så många ringar och hundar att hålla koll på, så jag kan inte påstå att jag hade nån koll på utställningen. =) Vi shoppade lite och Ulle prutade som bara den!! Frågan är bara hur bra det blev.... =)) Christina & Gun åkte vidare in till stan för att träffa en kompis och jag & Ulle åkte hem till mig för att träna med Gunde & Mio. Vi gick ner till sjön och gjorde några vattenövningar. Sen badade vi och det var ganska varmt i vattnet, men det blåste kallt så jag höll nästan på att frysa ihjäl när jag kom upp ur vattnet. Blev i alla fall mycket piggare efter badet! På kvällen grillade vi, drack lite mer alkohol och spelade Pictionary som jag & Gun vann. =) Hur lätt är det att gissa på "ägg från frigående höns"???

Söndag morgon upp tidigt igen för att åka till Älvsjömässan och kolla på World Dog Show. Ännu fler hundar, ännu fler ringar och ännu mera folk = ännu mer noll koll för mig. =) Däremot var inte shoppingutbudet så stort som jag hade förväntat mig. Värmlandsbrudarna åkte hem på eftermiddan och jag var kvar några timmar till och shoppade med Karin.

När vi kom hem åkte vi (jag, Nicke, Karin & Freddan) och spelade minigolf och sen åt vi middag på restaurangen vid minigolfbanan. Jag kom på en delad 2:a plats med Nicke och det påstås att jag har tur när jag spelar minigolf, men ni skulle bara veta hur mkt planering, taktik och analysering det ligger bakom mitt minigolfande!! Det är riktigt avancerat! =)

Har haft en jättetrevlig helg och det var roligt att ha Värmlandsbesök!

GRATTIS till Gundes pappa Mustang som blev BIM på Club Showen i fredags!! Jag försökte sno med mig Mustang hem igår, men det gick inte Helena med på. =)

Idag har jag haft sovmorgon och så har jag städat. Nu ska jag packa, för imorrn åker jag & Gunde iväg till norrland på semester. Det ska bli riktigt nice!!

7 Juli 2008  | Blogg | 5 kommentarer
Hej!!! TACK för att vi fick komma och bo hos er!! Trevligt! Hoppas du får en skön semester!

Webbplats: http://www.busligan.se
Skrivet av Christina den 11 Juli 2008 08:58
Hejsan! Uch ja det var mkt folk på WW. Me vi hann ju säga hej *ler* Hoppas allt är bra med er. Ha en skön semester i Norrland. Kram Frida Zlatan & Gizmo

Webbplats: http://www.frida-andersson.se
Skrivet av Frida Andersson den 7 Juli 2008 23:33
Tack för en toppenhelg och att vi fick bo hos dig!! Ha en trevlig norrlandsresa! Kram Gun

Webbplats: http://www.torpie.se
Skrivet av Gun den 7 Juli 2008 23:11
hellooo o tack för i helgen, kul att vi hann o träna lite oxå:=):=) Min pruting va ju kalas ju*asgarv* Vi får planera o "sno" hem snyggpappsen nästa gång vi ser dom, du kan väl försöka när du ska upp te norrland nu*blink blink* Ha en trevlig semester!!! kram kram

Webbplats: http://www.freewebs.com/miogibbe
Skrivet av ulle o mio den 7 Juli 2008 21:42
Kul att du kommer och stannar lite längre än du brukar.Hoppas vi får bra väder,vi har många uteaktiviteter på G.
Skrivet av mamma Lena den 7 Juli 2008 19:05
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Therese Långdahl                                             Skaffa en gratis hemsida