Startsidan Blogg Fotoalbum Vänner Gästbok
Debatt Topplistor Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<
Augusti (2022)
>>


Kalabalik i kojan !

Igår blev det ännu 1 dag med BAD vid Kollsjön bland Familjen Kvack samt 1 å annan skum 2-bening - och med lite flax så blir det 1 sväng till samma sjö även idag. Men det var inte om detta jag tänkte uffa om. Nej...utan snarare om kalabaliken som blev här i kojan efter badet. Vad som hände?

(Tyvärr hade jag ingen kamera som kunde föreviga det hela så jag får uffa om det och lägga in 1 gammal bild på mina sambokissar å MOI istället.)

 

- Det började med att matte tyckte att hon fick världens smartaste idé i värmen. Uhum. Så när det bidde kväller och det var svalare ute än inne så satte hon upp kompostgallret vid balkongdörren för att få in lite mer kylig luft i kojan. Och så långt var det ju 1 smart idé, förstås. Men. Naturligtvis så skulle ju denna dära Sol-Britt börja klättra på gallret, vilket givetvis resulterade i att det for ner med 1 brak över det lilla livet. Heja Heja Heja, uffade jag *fnrr*..tills Torsten kom farandes mot MOI och tyckte att det var MITT fel att gallret skrämde Sol-Britt. UHUM! Och som den hjälte jag är så hoppade jag ju så klart upp till matte i soffan för att skydda henne mot allt å inget. Jomenvisst! Så Sol-Britt for in under soffan - Torsten for efter MOI - och själv så hoppade jag alltså upp till matte med raketfart. Och där satt jag tills det hela lugnade ner sig. Trodde jag i alla fall. För vad hände? Joooo givetvis så hände samma sak 3 gånger och varenda gång så tyckte Torsten att det var MITT fel att Sol-Britt fick gallret över sig. Jösses..katter, uffar jag bara. Uhum! Men därefter så fick matte nog och tog bort gallret. Och stängde balkongdörren. Mmm..uret var trots allt vid midnatt och man får ju tänka på grannarna. I alla fall ibland *fnrr*

 

*FnattFnatt* från Sture

31 Juli 2008  | Uff! Uff! *fnrr* | 4 kommentarer
Mjeuuuuuu Varför skyddade du inte SolBritt från gallret dårå! Totte hade helt rätt när han bidde upprörder på digus!!! Hejja Totte!

Webbplats: http://www.nogg.se/VildaVille
Skrivet av Ville den 1 Augusti 2008 13:43
Å min hjälte! Å så klart att Torsten skulle missförstå....tyyypiskt kissekatter.....;-) Ditt VåffelHjärta

Webbplats: http://www.nogg.se/startpage.asp?idHomepage=8528
Skrivet av Våfflan&Brenda den 1 Augusti 2008 07:16
haha tokiga katter, d har vi alltid sagt..grrrrr uff *L* Men va i jösse namn for i Toresten då lixom, skulla börja bodyguarda lilla Solan ist för stollen hmm ;)

Webbplats: http://www.nogg.se/gosmops
Skrivet av Dogge o mitt glada gäng den 31 Juli 2008 17:04
knas-torsten! bra att du var modig nog att skydda mamzen iaf :)

Webbplats: http://www.nogg.se/mopspenny
Skrivet av penny & ringo den 31 Juli 2008 16:17
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Sture Nilsson                                             Skaffa en gratis hemsida