Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
September (2020)
>>


Länge sen sist!

Nu är grunden äntligen klar! Både husgrunden & garagegrunden. Förra torsdagen var det folk här som fixade gjutningen och på drygt en halv dag var allt klart. Själva gjutningen gick jättebra! Men sen blev det såklart problem efteråt.... Efter man har gjutit måste man vattna/kyla grunden för att det inte ska härda för snabbt, så vi hade flera vattenspridare på och skulle ha det under 3 dygn. Första kvällen när jag är ute och hänger tvätt kommer ena grannen över och undrar om det är vi som har tagit allt vatten. Ojdå, det kunde det mycket väl vara! Jorå, vi hade vattnat så pass mycket att hennes brunn hade blivit tom. Typiskt!! Vi som skulle behöva vattna grunden i drygt 2 dygn till, men det var inte så mycket mer att göra än att stänga av vattenspridarna. Nicke fick istället ta hem presenningar från jobbet som vi täckte över grunden för att den skulle hållas fuktig. Sen fick vi med jämna mellanrum ta vattenslanget och spruta på mer vatten.

Mamma & pappa var här ons-sön förra veckan och hjälpte till med massor av saker. Tusen tack för all hjälp!

Jag har jobbat massor sen jag kom tillbaka från semestern och det har varit fullt upp på kvällarna. Därför var det skönt att vara ledig nu onsdag & torsdag. Det har varit jättevarmt, så man har inte orkat göra så mycket. Vi har varit och badat på kvällarna och Gunde är nog den som har uppskattat simturerna mest. =)

I tisdags efter jobbet åkte vi och våldgästade Billy & Helena. Vi grillade och jag & Billy drack lite alkohol. Sen ringde vi vårat obligatoriska fyllesamtal till Agneta, som är en gemensam kompis till oss. Första gången svarade hon inte, men på andra försöket gick det bättre! Det visade sig att hon precis hade kommit tillbaka från Norrland. Samtalet slutade med att jag & Billy bestämde oss för att åka in till stan och hälsa på henne eftersom det var evigheter sen vi sågs alla 3. Sagt & gjort, Nicke skjutsade oss hem till Agneta och där fortsatte vi festa. Efter midnatt tog vi en taxi till Kungsholmen där taxichauffören släppte av oss på ett ställe som hade öppet några timmar till. Trots mitt dåliga lokalsinne och att jag inte var nykter, kände jag faktiskt igen mig. Vi blev nämligen avsläppta mitt emot där Åsa & Patrick bor. Var därför tvungen att ringa ett fyllesamtal till Patrick mitt i natten och tala om att vi stod nere på gatan. =) Sorry, Patrick att jag väckte dig! Han kom ut på balkongen och vinkade till oss. Sen gick vi in på krogen och gick snabbt ut igen. Det var nämligen ett pyttelitet ställe som var fullt med folk och vi hade ingen lust att trängas. Därför promenerade vi in till stan och hade tänkt gå på Golden Hits, men där var det stängt. Hamnade till slut på Stureplan och där var det inte heller så många ställen som hade öppet. Därför gick vi in på ett ställe som hette East. Ett halvsunkigt ställe med halvskumma typer. Och då menar jag inte vi! =) Där satt vi tills dom stängde kl 3 och sen tog vi en taxi hem. En halvskum taxiresa var det minsann! Jag & Billy sov över hos Agneta. Tack för husrum & frukost!! Nu har vi bestämt att vi ska försöka ses oftare och planen är 1 gång/år.

31 Juli 2008  | Blogg | 1 kommentar
Varför kom ni inte upp för?!
Skrivet av Patrick o Åsa den 8 Augusti 2008 16:37
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Therese Långdahl                                             Skaffa en gratis hemsida