Startsidan Blogg Fotoalbum Gästbok Om mig Logga in
Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<
November (2021)
>>


Bygge & nytt liv

Oj, vilken otur  vi har med husbygget! När vi gjorde grunden var det sol & 30 grader varmt och då hade vi egentligen behövt regn, särskilt eftersom vi inte kunde köra vattenspridarna pga grannens torka i brunnen. Nu när vi ska få hit väggarna och hade behövt fint väder, ösregnar det och blåser massor. DESSUTOM ska vi ha strömavbrott här halva dagen imorrn och med våran otur drar strömavbrottet säkert ut på tiden. Dom stackars snickarna som kommer hit kommer inte att kunna få nån varm mat till lunch.... Takstolarna och gipsplattorna kom hit idag och dom har Nicke fått packa in under presenningar. Fast med blåsten som är nu, är det inte säkert att allt är torrt imorrn. Imorgon kl 7 kommer väggarna hit. ÄNTLIGEN kommer det att börja kännas som att bygget är igång!! Och så får vi hoppas att oturen försvinner snart, vi behöver lite medvind nu! =)

Ikväll började jag & Karin vårat nya liv. Eller rättare sagt, Gunde & Diesels nya liv. Projekt VILTTRÄNING är igång på allvar för kommande starter på jaktprov! Dock hade vi ingen större tur med vädret, men ska man börja sitt nya liv så ska man och då är det bara att trotsa vädret! Vi blev rejält blöta väldigt snabbt, särskilt Karin som inte hade några regnbyxor och dessutom rann allt vatten ner i hennes skor. När vi skulle åka hem hällde hon ut ett antal dl regnvatten ur stövlarna. =) Tänkte återigen idag på vilken knasig hobby man egentligen har: fåglar, blod, klövar & kaniner i frysen, ta fram och tina, ut i skogen och kasta omkring dessa döda fåglar & kaniner, stå ute i spöregn, komma hem genomblöt, lägga det blöta viltet på tork för att kunna använda det igen, ställa sig i duschen för att bli varm igen och förhoppningsvis hinner kläderna torka innan det är dags att träna igen nästa dag. Helt normalt & väldigt kul!! =)

Inga bilder från idag heller, så här kommer några från Skellefteå när jag & Gunde träffade Helena & Pontiac för en träning i betydligt bättre väder:

4 Augusti 2008  | Blogg | 1 kommentar
Tack för grattis!:) Så glad över lilla Mouschlan!:) Härliga träningsbilder! Lycka till med ert nya liv, kommer gå kanoners tror jag!:) Men hur orutinerad är Karin, inga regnbrallor!?:P Hihi man lär sig... Vi var på klubben igår, 2h ösregn och storm, som sagt man har konstig hobby..;) Synd att du inte kommer på lördag, om du vill tränar vi på dtbk på torsdga! kram
Skrivet av t3 den 5 Augusti 2008 20:33
Namn:
E-post:
Webbplats:
Kom ihåg mig?
Din kommentar:
vilken färg har solen: (för att lura spam robotar)
12.000 webbutiker! | alltomklader.se
(c) 2011, nogg.se & Therese Långdahl                                             Skaffa en gratis hemsida